mazda3-overview-hero

Mazda 3 Sedan

Un model compact, sportiv si captivant, cu un consum redus de combustibil

Inspirta din conceptul nostru de design „KODO – Sufletul Miscarii“ , noua Mazda3 Sport te impresioneza de la primul contact vizual. Redesenata si evoluata in toate privintele, seteaza noi standarde in clasa compacta. Gratie gamei complete de tehnologii SKYACTIV, noua Mazda3 sfideaza conventionalul oferind o combinatie fara compromis intre placerea de a conduce si tinuta de drum exemplara, pe de o parte, si consumul de combustibil si emisiile de CO2 scazute, pe de alta parte.

Noua Mazda3 Sport este si primul nostru model care integreaza MZD Connect – posibilitatea de a conecta la internet diverse dispozitive mobile, ce ofera acces la o gama larga de continut muzical online si la retelele de socializare.

104 g/km

Emisii de CO2


3.9 l/100km

Consum de combustibil în regim combinat

Galerie

1

Descopera cum a fost noua Mazda3 Sport inspirata de conceptul „KODO – Sufletul Miscarii“ . Muchiile sculpturale exprima putere si agilitate.

2

Silueta sportiva si incordata transmite soferului un sentiment de anticipare in ceea ce priveste senzatiile pe care le va resimti odata instalat la volan.

3

Liniile fluide si distinctive se integreaza perfect cu farurile si grila centrala, si optimizeaza performantele aerodinamice ale masinii. Conturul puternic al partii frontale exprima orientare clara si hotarare

4

Descopera cum noua Mazda3 Sedan a fost inspirata de conceptul „KODO – Sufletul Miscarii“ . Muchiile sculpturale exprima putere si agilitate

Ce culoare îti place?

Ce masina ti se potriveste? Creeaza stilul care ti se potriveste tie si nevoilor tale

1

Tip de caroserie

2

Nivel de echipare

3

Motorizare si tip de transmisie

mazda3-sedan-dimensions

Echipamente principale

  • Climatizare automată pe 2 zone
  • Ecran color 7" şi HMI
  • SCBS
  • Radio CD şi Bluetooth
  • Pilot automat

Performanţă

Emisii CO2: 118 g/km

Consum de combustibil

Consum combinat: 5,0 l/100km

De la 15.100 €

Un vals nebunesc

Acrobatiile sunt o arta. Insa cand le efectuezi pe peretele unei cladiri inalte, suspendat in aer, ele devin mai mult decat atat. Acesta este momentul in care ai nevoie de un partener care sa stie cu adevarat sa conduca, precum agila Mazda3.  

callout-image-marionettes

Provocarea a constat în punerea în scena a unui numar de acrobatii ce sfideaza gravitatia.

Este posibil ca modelul afisat sa nu aiba echipare specifica Moldovei. Atat culorile cat si alte elemente exterioare si/sau interioare pot fi diferite in realitate fata de ilustratia de pe ecran. Mazda3 CD150 Sport (cutie de viteze manuala cu 6 trepte).