homepage_marionettes_hero

Mazda 3 Sport

Un model compact, sportiv si captivant, cu un consum redus de combustibil

Inspirta din conceptul nostru de design „KODO – Sufletul Miscarii“ , noua Mazda3 Sport te impresioneza de la primul contact vizual. Redesenata si evoluata in toate privintele, seteaza noi standarde in clasa compacta. Gratie gamei complete de tehnologii SKYACTIV, noua Mazda3 sfideaza conventionalul oferind o combinatie fara compromis intre placerea de a conduce si tinuta de drum exemplara, pe de o parte, si consumul de combustibil si emisiile de CO2 scazute, pe de alta parte.

Noua Mazda3 Sport este si primul nostru model care integreaza MZD Connect – posibilitatea de a conecta la internet diverse dispozitive mobile, ce ofera acces la o gama larga de continut muzical online si la retelele de socializare.

107 g/km

Emisii de CO2


 

4.1 l/100km

Consum de combustibil în regim combinat

Galerie

1

Descopera cum a fost noua Mazda3 Sport inspirata de conceptul „KODO – Sufletul Miscarii“ . Muchiile sculpturale exprima putere si agilitate.

2

Silueta fluida si aerodinamica contribuie la reducerea consumului de combustibil si a emisiilor de CO2 , iar conturul aplecat spre spate al habitaclului exprima energie si dinamism.

3

Liniile fluide si distinctive se integreaza perfect cu farurile si grila centrala, si optimizeaza performantele aerodinamice ale masinii. Conturul puternic al partii frontale exprima orientare clara si hotarare.

4

Silueta sportiva si incordata transmite soferului un sentiment de anticipare in ceea ce priveste senzatiile pe care le va resimti odata instalat la volan.

Ce masina ti se potriveste? Creeaza stilul care ti se potriveste tie si nevoilor tale

1

Tip de caroserie

2

Nivel de echipare

3

Motorizare si tip de transmisie

mazda3-sedan-dimensions

Echipamente principale

  • Climatizare automată pe 2 zone
  • Ecran color 7" şi HMI
  • SCBS
  • Radio CD şi Bluetooth
  • Pilot automat

Performanţă

Emisii CO2: 118 g/km

Consum de combustibil

Consum combinat: 5,0 l/100km

De la 15.100 €

Este posibil ca modelul afisat sa nu aiba echipare specifica Moldovei. Atat culorile cat si alte elemente exterioare si/sau interioare pot fi diferite in realitate fata de ilustratia de pe ecran. Mazda3 CD150 Sport (cutie de viteze manuala cu 6 trepte).