01.1_OVERVIEW_Hero_LHD_1800x310px

Să conducem împreună, să ne bucurăm împreună

Experimentează noile dimensiuni ale plăcerii condusului cu noua Mazda CX-5. Cu un design complet nou la interior și la exterior, cel mai recent model al SUV-ului nostru de dimensiuni compacte este confortabil și plăcut atât pentru șofer, cât și pentru pasageri. Concepută și construită pentru a celebra plăcerea condusului, noua Mazda CX-5 oferă tuturor celor din mașină o senzație intensă, specifică Jinba Ittai, caracterizată de o comuniune perfectă cu mașina.

Grație designului KODO evoluat și unei măiestrii de neegalat, exteriorul atrăgător emană forță și cutezanță în noua culoare strălucitoare Roșu Soul Crystal, în timp ce habitaclul spațios, centrat pe șofer, este liniștit, cu finisaje atent lucrate, și extrem de confortabil pentru toți pasagerii. Perfect pentru călătorii lungi și plăcute alături de familie și prieteni. Fiind dotat cu tehnologia avansată de siguranță i-ACTIVSENSE, permite tuturor să se relaxeze și să se bucure de aventură. Experimentează bucuria supremă a condusului.

Noua culoare premium Roșu Soul Crystal a caroseriei

Noul afișaj de conducere activ color cu proiecție pe parbriz și recunoașterea semnelor de circulație

Noul design interior, centrat pe prioritățile șoferului

Direcție și manevrabilitate îmbunătățite cu G-Vectoring Control

Tracțiune integrală i-ACTIV

Viteză maximă: 208 km/h*

Accelerație: 100 km/h în 9 secunde*

Consum de combustibil: 5 – 8,7 l/100 km**

Emisii de CO2: 119 – 162 g/km**

*Valorile sunt valabile pentru noua Mazda CX-5 SKYACTIV-CD175 4×4, transmisie manuală în 6 trepte
**Valori minime și maxime pentru toată gama

Inovație Noua Mazda CX-5

DESIGN

Designerii și inginerii Mazda lucrează în armonie pentru a crea plăcerea condusului și acea comuniune puternică dintre mașină și șofer. Inspirată de designul KODO, noua Mazda CX-5 emană energie și mișcare, oferind o aerodinamică mai bună, precum și performanțe și manevrabilitate îmbunătățite.

Roșu Soul Crystal este o nouă culoare strălucitoare a caroseriei, care redă profunzimea și aspectul impecabil ce era posibil în trecut doar prin măiestria manuală a artizanilor. Accentuând frumusețea designului KODO al mașinii, noua culoare este extrem de intensă, emanând energie.

PERFORMANȚĂ

SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS permite noii Mazda CX-5 să se conecteze armonios cu șoferul său pentru mai multă plăcere la volan. Sistemul nostru inovator Control G-Vectoring conferă precizie și rafinament în direcție și manevrabilitate. Abordarea de design centrată pe șofer ajustează cuplul pentru a optimiza sarcina pe fiecare roată. Deoarece centrul de greutate al unui model SUV este mai sus, vei observa cu siguranță beneficiile. Direcția este precisă, manevrabilitatea este îmbunătățită, iar pasagerii se bucură de o călătorie mai lină și mai confortabilă.

SIGURANȚĂ AVANSATĂ

Mazda abordează siguranța dintr-o perspectivă care depășește cerințele de protecție pentru șofer și pasageri acceptate la nivel global. Tehnologiile noastre avansate de siguranță i-ACTIVSENSE te recompensează cu plăcerea condusului Jinba Ittai.

În timp ce te bucuri de călătorie, camerele și senzorii îți conferă încredere, identificând din timp riscurile pentru a minimiza șansele de accident. Noul CX-5 este dotat cu Pilot automat adaptiv și cu un afișaj activ de conducere multicolor cu recunoașterea semnelor de circulație, proiectate direct pe parbriz.

i-ACTIVSENSE AWD

Șoferul partajează o conexiune armonioasă cu mașina și prin intermediul tehnologiilor noastre inteligente de siguranță i-ACTIVSENSE AWD. Cei 27 de senzori inițiază peste 200 de ajustări pe secundă, ajutând șoferul să recunoască posibile pericole, să evite coliziunile dacă este posibil și să reducă severitatea accidentelor atunci când sunt inevitabile.

Galerie

Explorează detaliile de aproape, din toate unghiurile

Ce masina ti se potriveste? Creeaza stilul care ti se potriveste tie si nevoilor tale

1

Tip de caroserie

2

Nivel de echipare

3

Motorizare si tip de transmisie

mcx5_crossover

Echipamente principale

  • ABS, EBD, DSC, TCS
  • 6 airbag-uri
  • Aer condiţionat manual
  • Geamuri şi oglinzi cu reglare electrică
  • Buton pornire motor şi i-STOP
  • Radio, mp3, USB, AUX
  • Închidere centralizată și încuiere automată uși
  • SCBS - asistent de frînare pînă la 80 km/h în oraș
  • Cruise-control
  • Faruri LED cu spălător

Performanţă

Emisii CO2 g/km: 139 g/km

Consum de combustibil

Consum combinat l/100 km: 6,4 l/100km

De la 21.800 €

Este posibil ca modelul afişat să nu aibă echipare specifică Moldovei. Atât culorile, cât şi alte elemente exterioare şi/sau interioare pot fi diferite în realitate faţă de ilustraţia de pe ecran.