skyactive_headvisual

Tehnologia Skyactiv

Depăşim toate barierele

O foaie albă de hârtie. O pânză albă. Inginerii noştri au pornit totul de la zero când au dezvoltat noua generaţie de maşini începând cu Mazda CX-5.

Din fericire, spiritul de luptător este mereu prezent la Mazda şi aşa a luat fiinţă inovatoarea şi neconvenţionala TEHNOLOGIE SKYACTIV.

Cele mai mari rapoarte de compresie din lume, transmisii noi şi o structură uşoară – iată rezultatele. Ne-am asigurat că noile maşini sunt cât mai eficiente posibil, dar la fel de incitante şi captivante la volan cum te-ai fi aşteptat.

TEHNOLOGIA SKYACTIV – viitorul este aici.

Porneşte clipul şi descoperă un nou mod de a dezvolta maşini.

SKYACTIV presupune redefinirea tuturor aspectelor şi a tuturor componentelor majore dintr-o maşină, de la motor la şasiu, şi de la caroserie la transmisie. Află ce ne-a determinat să urmărim creşterea performanţelor şi a eficienţei, modul în care am optimizat procesele şi felul în care am pus la punct soluţia inovatoare care este TEHNOLOGIA SKYACTIV (redare video).

i-STOP

bucură-te de noi standarde în traficul urban cu opriri frecvente

skyactiv-technology-i-stop-467x260-1

Partenerul perfect pentru i-ELOOP este i-STOP. Sistemele de oprire/repornire convenţionale repornesc motorul cu ajutorul unui electromotor, urmând principiul convenţional de pornire a motoarelor.

Pe baza tehnicilor de injecţie directă a combustibilului şi a poziţionării optimizate a pistoanelor, sistemul „i-STOP” unic de la Mazda le permite şoferilor să repornească motorul aproape instantaneu, obţinând şi economii de combustibil semnificativ mai mari.