Articole

Articole

Anunt important despre campania de rechemare in service a autoturismelor Mazda in Moldova

Producatorul japonez de automobile Mazda Motor Corporation recheama in service circa 2.3 milioane de automobile, după ce s-au depistat probleme la mecanismele de închidere/deschidere a uşii portbagajului şi la unitatea de control electronic a motoarelor.

 

 

 

De menţionat că Mazda a anunţat campania de rechemare doar în Japonia, Statele Unite ale Americii şi China. Automobilele care au fost produse pentru piaţa europeană, dar şi cele care au fost vândute în Republica Moldova, nu au fost vizate.

 

Prima problemă a afectat modele ca Mazda5, Mazda6, Mazda3, Mazda CX-5 şi CX-3, produse între anii 2007-2016. Campania a început la 1 septembrie 2016, iar pentru Europa nu a fost planificată nicio acţiune în acest sens.

 

A doua defecţiune vizează doar modelele CX-3, Mazda2 şi Mazda3 echipate cu motoare diesel SKYACTIV-D de volum 1.5 litri şi au fost produse în perioada 2014-2016. Recall-ul este valabil doar pentru maşinile din Japonia. Constructorul va schimba la aceste maşini unitatea de control electronic a motorului.

 

Astfel, accentuăm repetat, că proprietarii automobilelor vândute în Moldova sau în oricare altă ţară din Europa nu sunt vizaţi de aceste campanii de rechemări în service.

Articole similare

Mazda3 MPS Mazda3 MPS în acţiune, totul din perspectiva şoferului. (more…)
Mazda5 Descoperă MPV-ul de 7 locuri Mazda5, de la designul exterior...
Mazda Shinari Explorând în munca noastră expresia mişcării, Mazda Shinari s-a concentrat...
Teaser Mazda6 Sedan Priveşte admirativ, primele imagini dezvăluite publicului cu nava amiral Mazda6....
Minagi Conceptul MINAGI prefigurează modelul Mazda CX-5, ce introduce tehnologia avansată...