De ce Mazda

De ce sa alegi Mazda

Masinile noastre pentru flote ofera valori ridicate de revanzare, cifre de consum impresionante, emisii de CO2 scazute, costuri de finantare competitive  si standarde inalte pentru serviciile post-vanzare.

Valori reziduale ridicate – care sunt motivele? 

Fiabilitatea si calitatea de fabricatie

Suntem mandri de finisajul masinilor noastre. Iar performantele foarte bune obtinute in testele independente de fiabilitate arata faptul ca masinile noastre pentru flote beneficiaza de un inalt nivel al calitatii de fabricatie. Aceasta calitate de fabricatie este unul dintre motivele care stau in spatele costurilor mici de intretinere pentru orice flota de automobile Mazda.

Echipamente si siguranta de cel mai inalt nivel

Nivelul superior de echipare al masinilor noastre este un alt motiv pentru care acestea sunt atat de cautate pe piata second-hand. Orice masina Mazda destinata companiilor beneficiaza de un inalt nivel de echipare. Datorita dotarilor de siguranta de top si incadrarii competitive in ceea ce priveste taxele de asigurare, masinile noastre se depreciaza mai lent decat alte masini de firma comparabile.

Atractivitatea si notorietatea designului

De asemenea, atractivitatea si notorietatea designului modelelor noastre le fac sa fie cautate pe piata second-hand, ceea ce constituie un alt factor important in orice decizie care tine de administrarea flotei auto.

Optiuni de finantare avantajoase si flexibile

Iata optiunile de finantare pe care ti le putm oferi.

Costuri mai mici cu combustibilul si emisii de CO2 scazute 

Motoarele noastre ultra-eficiente si tehnologiile ecologice reduc costul de combustibil si inregistreaza emisii de CO2 mai mici. Astfel incat economiile pe durata de folosinta a masinii vor fi semnificative, iar beneficiile financiare pentru soferii masinilor de companie vor fi si ele importante.

Noi dam importanta serviciilor post-vanzare 

Calitatea serviciilor noastre post-vanzare te va impresiona. Vom continua sa avem grija de tine si de masinile din flota ta mult timp dupa ce ti le-am livrat. Dealerii nostri au instruirea specifica si experienta necesare pentru a-ti asigura tie si masinilor tale cele mai bune servicii. Prin urmare, relatia noastra continua si dupa ziua in care ti-am livrat masinile pentru companie.