Articole

Articole

Mazda Koeru îşi face debutul la Salonul de la Frankfurt

Mazda adaugă o porţie mare de curaj designului său câştigător KODO – sufletul mişcării, prin dezvăluirea conceptului Mazda KOERU în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Noul concept SUV crossover, care îşi face debutul mondial, a fost conceput să aducă valoare adăugată pieţei foarte competitive a SUV-urilor, aflată într-o dezvoltare continuă.

Liniile bine conturate ale farurilor, caroseria joasă şi jantele de 21 de inci creează o prezenţă cu adevărat formidabilă şi un rafinament premium atât în interior, cât şi la exteriorul modelului. Formele KODO îmbogăţite oferă o aerodinamică exemplară şi, totodată, stabilitate la viteze ridicate, în timp ce tehnologia Mazda SKYACTIV include un tren de rulare şi suspensii eficiente, gândite pentru a comunica optim cu şoferul, precum şi caroseria şi şasiul rigide, care sporesc manevrabilitatea şi siguranţa.

mazda-070815

La Frankfurt, Mazda va prezenta, de asemenea, noul roadster MX-5 completat cu o gamă de accesorii speciale. Printre altele, un suport de bagaje ultra uşor, cu linii dinamice, construit din carbon, ce (va fi oferit alături de o valiză Moncabas) şi jante de 17 inci de aliaj cu un design similar tăieturilor asimetrice ale diamantelor.

Gama de modele de nouă generaţie a producătorului japonez va fi, de asemenea, expusă, inclusiv noul Mazda CX-3, care şi-a făcut simţită prezenţa pe piaţa SUV–urilor de clasă mică încă de la lansarea sa în Europa, în iunie.

Mazda susţine astăzi o conferinţă de presă la standul B19, hala 9.0, de la ora 13:45.

Articole similare

Mazda3 MPS Mazda3 MPS în acţiune, totul din perspectiva şoferului. (more…)
Mazda5 Descoperă MPV-ul de 7 locuri Mazda5, de la designul exterior...
Mazda Shinari Explorând în munca noastră expresia mişcării, Mazda Shinari s-a concentrat...
Teaser Mazda6 Sedan Priveşte admirativ, primele imagini dezvăluite publicului cu nava amiral Mazda6....
Minagi Conceptul MINAGI prefigurează modelul Mazda CX-5, ce introduce tehnologia avansată...