Design

Stil impresionant atat la interior, cat si la exterior

Conturul sportiv al caroseriei noii Mazda2 si aspectul “musculos” exprima designul dinamic KODO – Sufletul Miscarii din fata pana in spate. Pozitia aplecata in fata siaspectul aerodinamic te duc cu gandul la un atlet in bloc-start, pregatit sa descatuseze o explozie de energie.

 

Interiorul stilat ofera imaginea calitatii premium iar alaturi de designul ergonomic si inovatiile tehnologice, iti va da senzatia ca esti una cu masina.

Galerie

1

Proiectate pentru o susținere mai fermă, cu spătare mai înalte și materiale speciale care amortizează vibrațiile, scaunele stilate ale noii Mazda2 asigură un drum sigur și confortabil.

2

Noul design optim și ergonomic, inclusiv comutatorul de selectare a modului de condus poziționat central, oferă spațiu suplimentar pentru depozitare, ca de exemplu sertare sau suporturi pentru pahare.

3

Fantele rotunde pentru aer condiționat au fost proiectate pentru a dă senzația unui motor cu reacție, ce completează stilul sportiv din interior.

4

Interiorul noii Mazda2 este proiectat pentru confortul șoferului, cu comenzi ergonomice și afișaje care îți dau senzația de contopire cu mașina.

5

Un panou cu indicatoare sportiv, cu kilometraj analogic, flancat de o pereche de afișaje digitale, încadrate de un inel metalic.

6

Designul inconfundabil ‘în formă de U’ al blocurilor optice din spate continuă și completează linia caroseriei, conferind un aspect robust și plin de energie.

7

Noua Mazda2 va fi identificată imediat ca o reprezentantă Mazda, datorită aripilor cromate, grilei față cu două straturi și farurilor cu aspect agresiv.

8

Asemenea unui atlet în bloc-start, noua Mazda2 are un aspect musculos, încordat, și o poziție aerodinamică, aplecată în față.

Este posibil ca modelul afisat sa nu aiba echipare specifica Moldovei. Atat culorile, cat si alte elemente exterioare si/sau interioare pot fi diferite in realitate fata de ilustratia de pe ecran.