Mazda3 Sport  – un model uimitor, cu un interior deosebit, centrat pe nevoile șoferului

Mazda3 Sport 2017, cu formele sale sculpturale, creează impresia unei mișcări impresionante chiar și când staționează. Aspectul uimitor al acestui vehicul se datorează filosofiei noastre premiate de design „KODO – Sufletul Mișcării”, cu formele sale musculoase, bine conturate care transmit putere și fluiditate, ajutând la crearea unei experiențe mai dinamice și mai plăcute a condusului. Postura puternică și ecartamentul lat sunt indicii ale performanței spectaculoase și manevrabilității în timpul condusului. Exteriorul transmite o tensiune plină de energie și o senzație de mișcare ritmată, care fură privirile.

Interiorul deosebit al Mazda3, centrat pe nevoile șoferului, a fost finisat cu materiale premium și cu atenție la detalii. Habitaclul reproiectat, impresionant de spațios și luxos, echipat cu scaune sport, frână de parcare electrică, cusături în culori contrastante și materiale plăcute la atingere oferă confortul de care ai nevoie pentru a te bucura pe deplin în timpul deplasărilor. Bordul cu un design nou, volanul din piele încălzit și capacele cromate ale gurilor de ventilație sporesc atractivitatea habitaclului luxos.

Galerie

1

Partea frontală impunătoare motivează și creează impresia unui scop bine definit.

2

Mazda3 Sport este inspirat din tema noastră de design „KODO – Sufletul Mișcării”, creând senzația de aripi laterale sau umeri cu o curbură impresionantă.

3

Habitaclul înclinat spre spate și liniile laterale dinamice exprimă energie și mișcare, în timp ce suspensiile joase sporesc eficiența consumului de combustibil și reduc emisiile de CO2.

4

Liniile expresive ale caroseriei Mazda3 Sport se proiectează lin spre spatele puternic, adăugând un sentiment de așteptare cu sufletul la gură a experiențelor uimitoare care se prefigurează la volan.

5

Designul îmbunătățit al barelor de protecție din față și din spate accentuează performanțele deosebite și bucuria condusului la care te poți aștepta de la orice Mazda.

6

Mediul interior a fost conceput având șoferul ca element central, lăsându-l să simtă o conexiune puternică cu mașina.

7

Interiorul confortabil și ergonomic este disponibil în variante de tapițerie de stofă sau de piele, incluzând opțiunea de piele albă STONE.

8

Tapițeria din piele sporește calitatea generală a interiorului Mazda3, permițându-ți să te relaxezi și să te bucuri de confort la volan.

9

Sitemul nostru de scaune flexibile îți permite să rabatezi scaunele din spate și să mărești portbagajul cu o simplă mișcare a mâinii…

10

… pentru încărcare ușoară și spațiu suficient în portbagaj.

11

Schimbarea rapidă și exactă a vitezelor lasă șoferul să se simtă intim conectat la performanțele Mazda3.

12

Dacă pornești sistemul de încălzire a volanului, poți uita de senzația de mâini înghețate în zilele reci de iarnă.

13

Sistemul de conectivitate mobilă MZD Connect combină comunicațiile, divertismentul, actualizările din trafic și navigația, fiind ușor controlat prin intermediul afișajului central color cu ecran tactil de 7”.

Este posibil ca modelul afisat sa nu aiba echipare specifica Moldovei. Atat culorile cat si alte elemente exterioare si/sau interioare pot fi diferite in realitate fata de ilustratia de pe ecran.