Performanță

Performanțele uimitoare și dinamismul în timpul conducerii sunt completate cu caracteristici avansate de siguranță și confort

Mazda3 Sport este echipat cu o serie de Tehnologii avansate SKYACTIV, câștigătoare ale unor prestigioase premii. Designul aerodinamic și ușor al caroseriei oferă precizie și agilitate, garantând răspuns imediat, dinamism și plăcere la condus, permițând și un consum scăzut de combustibil fără a reduce legendara experiență de a conduce specifică vehiculelor Mazda.

Transmisia Mazda3 permite schimbarea lină și rapidă a vitezelor pentru performanțe sport de excepție, în timp ce sistemele i-stop (pornire/oprire) și i-ELOOP (frânare regenerativă avansată) au fost concepute pentru a asigura performanță ecologică. Conceptul unic Jinba-Ittai – senzația de conexiune între mașină și șofer – este amplificat de noile tehnologii SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS, care oferă un control integrat al motorului, transmisiei, șasiului și caroseriei.

Echipat cu caracteristicile de siguranță i-ACTIVSENSE, Mazda3 Sport oferă un nivel generos de securitate și confort, pentru a te bucura pe deplin de drum.

  • Sistemul de asistență la menținerea benzii de circulație (LAS)
  • Sistemul de alertare a atenției șoferului îți monitorizează șofatul și te anunță când este cazul să iei o pauză (DAA)
  • Sistemul de control al vitezei de croazieră cu radar monitorizează distanța față de vehiculul din față (MRCC)
  • Sistemul avansat de asistare inteligentă la frânare în oraș care previne coliziunile dispune acum de sistemul de recunoaștere a pietonilor (SCBS)

Mazda3 Sport este dotat și cu cameră marșarier, monitorizare a unghiului mort (BSM) cu avertizare trafic din spate (RCTA), asistență la pornirea în rampă (HLA), Smart City Brake Support și multe altele.

Galerie

1

G-Vectoring Control aduce îmbunătățiri semnificative ale direcției și performanțelor de manevrabilitate, pentru reducerea senzațiilor neplăcute ale pasagerilor la accelerație și pentru mai mult confort la volan.

2

Combinația de performanță și economie – gama noastră de motoare și transmisii SKYACTIV face posibilă atingerea unor valori ale consumului de combustibil și emisiilor de CO2 printre cele mai reduse din industrie.

3

Head Up Displayul este acum color și include recunoașterea semnelor de circulație, ajutându-te astfel să fii mereu cu ochii la drum.

4

Sistemul nostru avansat de frânare inteligentă în oraș (SCBS) include recunoașterea pietonilor prin intermediul camerei cu senzori .

5

Caracteristicile de siguranță i-ACTIVSENSE îți oferă un nivel generos de confort și securitate, pentru a te bucura pe deplin de drum.

Este posibil ca modelul afisat sa nu aiba echipare specifica Moldovei. Atat culorile cat si alte elemente exterioare si/sau interioare pot fi diferite in realitate fata de ilustratia de pe ecran.