O experiență autentică a conducerii

Condu Mazda3 TAKUMI și trăiește momentul în care te contopești cu mașina. Proiectată pe baza filosofiei Mazda centrată asupra nevoilor umane, cu SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS îmbunătățit, mașina răspunde la cele mai fine comenzi, oferindu-ți astfel sentimentul Jinba-Ittai.

Dotată cu caracteristicile de siguranță i-ACTIVSENSE, printre care asistentul de frânare inteligent pentru oraș, recunoașterea semnelor de circulație* și camera video pentru marșarier, condusul și parcatul cu această dinamică Mazda3 Takumi pe străzile aglomerate ale orașului devin o plăcere.

Cât timp te bucuri de drum și de sistemul de conectivitate MZD Connect, Mazda3 TAKUMI atrage atenția oriunde mergi, datorită premiatului design KODO și jantelor din aliaj de 18”, sportive și închise la culoare, care îi scot în evidență personalitatea dinamică.

Jante sportive din aliaj de 18” de culoare închisă

Cameră video marșarier

Sistem inteligent de blocare/deblocare fără cheie a portierelor

Head Up Display color cu recunoașterea semnelor de circulație*

*Disponibil numai cu Navi

Inovație Iată ce diferențiază Mazda3 Takumi

Galerie

1

Curbele puternice și senzația de deplasare înainte fac ca Mazda3 Takumi să pară gata de un salt, senzație accentuată de farurile LED impresionante.

2

Farurile adaptive cu LED se integrează perfect în designul KODO al caroseriei, oferind o prezență încrezătoare, dinamică.

3

Performanțele excepționale se ridică la înălțimea aspectului puternic, conceput să exprime personalitatea sportivă și atitudinea ageră a Mazda3 Takumi.

4

Designul centrat pe nevoile umane creează un habitaclu spațios și ergonomic ce asigură sentimentul suprem de confort în timpul condusului.

5

Liniile fluide distinctive sunt continuate în interiorul de proporții generoase al Mazda3, cu scaune elegante și materiale plăcute la atingere, care oferă confortul de care ai nevoie pentru a te bucura pe deplin în timpul deplasărilor.

7

Urmând liniile energice și musculoase ale designului KODO, impunătoarele jante din aliaj de 18″ scot în evidență caracterul sportiv și elegant al acestei Mazda3 Takumi.

8

Head Up Displayul color cu recunoașterea semnelor de circulație* îmbunătățește siguranța, oferindu-ți toate informațiile necesare, fără a-ți lua ochii de la drum. *Disponibil numai cu Navi

9

Camera video marșarier ajută la monitorizarea împrejurimilor în timpul condusului cu spatele. O altă metodă prin care Mazda3 Takumi te ține în siguranță în toate situațiile.

10

Interiorul luxos cu materiale premium, construit în jurul șoferului, cu caracteristici precum sistemul de infotainment MZD Connect, care te ține conectat la toate informațiile necesare, dintr-o privire.

Este posibil ca modelul afisat sa nu aiba echipare specifica Moldovei. Atat culorile cat si alte elemente exterioare si/sau interioare pot fi diferite in realitate fata de ilustratia de pe ecran.