siguranță sporită și plăcerea condusului

mazda cx-5 takumi

APRECIAZĂ ȘI ACCENTUEAZĂ-ȚI PERSONALITATEA

APRECIAZĂ ȘI ACCENTUEAZĂ-ȚI PERSONALITATEA
Condu în stil și siguranță de lux. Folosind cea mai recentă evoluție a Kodo Soul of Motion Design și a tehnologiei inovatoare Skyactiv, fiecare călătorie este memorabilă cu o serie de caracteristici speciale și upgrade-uri generoase. Beneficiați de protecție actualizată i-Activsense, inclusiv faruri și sisteme LED pentru a face parcarea și conducerea în siguranță și mai ușoară.

 

 

siguranță sporită pentru un condus mai plăcut

Beneficiază de siguranță și protecție suplimentară cu caracteristici i-ACTIVSENSE modernizate, inclusiv senzori de parcare pentru locuri strâmte, Adaptive Front-Lighting System (AFS) pentru un condus mai simplu pe timp de noapte, faruri puternice cu LED și Smart City Brake Support (SCBS-R) pentru a preveni coliziunile la viteze reduse în marșarier.

 

 

 

 

Habitaclul este proiectat și construit în jurul tău, astfel încât poziția de condus, pedalele și comenzile să fie în poziția perfectă. Comutatorul de apelare a fost conceput perfect, astfel încât să se simtă firesc, oferind în același timp un control fără efort.

 

 

La sfârșit de săptămână, excursiile la cumpărături și aventurile de vacanță devin mai ușoare cu hayonul acționat electric. Pur și simplu apasă un buton în interiorul mașinii, pe portbagaj sau folosește cheia ta smart  pentru a deschide și închide portbagajul automat.

 

 

Siguranța, confortul și stilul distinctiv al mașinii au fost îmbunătățite pentru a intensifica plăcerea condusului.

 

Ieși în evidență oriunde mergi. Edițiile noastre speciale jante de aliaj de 19 inch te diferențiază și pun în evidență originea și stilul sportiv al Mazda CX-5 SVP.

1Vehiculele prezentate pot să nu corespundă cu modelele destinate pieței moldovenești. Culorile și anumite caracteristici interioare și exterioare prezentate pot diferi de modelul real, iar vehiculele pot fi echipate cu opțiuni sau accesorii opționale.
Toate prețurile afișate sunt prețuri recomandate de Mazda Moldova, TVA inclus (20%) și Taxa specială pentru autovehicule pentru modelele fără opțiuni. Datorită complexității calculării impozitului special pe vehicule, pot apărea anumite discrepanțe, așadar cereți dealerului dvs. Mazda prețul exact al unui anumit model.