Mazda MX-5

Emblematicul și cel mai bine vândut  roadster din lume este conceput pentru plăcerea pură de a conduce

Aspectul ultrasportiv şi remarcabil al noii Mazda MX-5, precum şi proporţiile perfecte fac din această evoluţie a designului KODO – Sufletul mişcării  cel mai exotic limbaj ce, celebrează mișcarea. Când te vei aşeza la volan, legătura emoțională este instantanee, vei resimţi plăcerea pură de a conduce pentru care a fost concepută MX-5.

Tehnologia noastră premiată SKYACTIV şi „strategia de reducere a greutății” îi imprimă acestei maşini sportive compacte o senzaţie unică în timpul condusului – creând o legătură Jinba Ittai intimă între şofer şi MX-5. Iar această senzaţie este îmbunătăţită de sistemul de informaţii şi divertisment inovator MZD Connect şi de componentele de siguranţă i-ACTIVSENSE care funcţionează precum o extensie a corpului tău.

Viteză maximă: 214 km/h*

Acceleraţie: de la 0 la 100 în 7,3 secunde*

Consum de combustibil: 6,0 l/100 km**

Emisii de CO2: 139 g/km**

*Valori valabile pentru motorizarea G160

**Valori valabile pentru motorizarea G130

Video

Urmariti noua Mazda MX-5 in actiune:

Premii

Câstigatoare a numeroase premii si distinctii pentru design inovator

A patra generaţie a modelului emblematic MX-5 a câştigat premiul „Red Dot: Best of the Best”, cea ma înaltă distincţie din cadrul competiţiei, acordată la doar 1,6% dintre participanţii din acest an pentru designuri de excepţie. Liniile şi formele KODO exprimă în mod discret acumularea de energie şi natura atletică „în mişcare” a vehiculelor Mazda.

Caracteristici

Afla ce face aceasta masina deosebita

Culori

Vezi gama de culori al modelului Mazda MX-5

Ce culoare îti place?

Galerie

Explorează cele mai fine detalii din toate perspectivele

Galerie

1
2
3
4
5
6

Este posibil ca modelele afişate să nu aibă echipare specifică Moldovei. Culorile şi anumite elemente exterioare şi/sau interioare pot diferi pe ecran faţă de realitate. Valorile referitoare la consum prezentate sunt obţinute din rezultatele unor teste oficiale reglementate de UE, obţinute prin testări în laborator. Acestea sunt oferite exclusiv în scop consultativ şi pot să nu reflecte valorile aferente stilului tău de condus.