Design impresionant şi o prezenţă captivantă

Am dezvoltat designul KODO în cazul MX-5 pentru a captiva simţurile vizuale şi tactile. Alura puternică şi farurile emblematice îi conferă prezenţa unei fiinţe vii. Proporţiile elegante şi contururile fine curg dinspre exteriorul înspre interiorul maşinii, imprimându-i o senzaţie de continuitate şi contopire.

Elementele de design interior elegante se bucură de o finisare de înaltă calitate, de la scaunele sportive la comenzile intuitive din habitaclul şoferului. MX-5 a fost proiectată pentru plăcerea pură de a conduce şi senzaţii dinamice.

Galerie

1

Farurile cu LED profilate elegant îi conferă maşinii o imagine plină de vitalitate.

2

De la capota joasă alungită la aripile evazate, Mazda MX-5 are o alură compactă şi puternică ce asigură un plus de stabilitate şi agilitate.

3

Frumuseţe pură, dar în acelaşi timp funcţională. Jantele din aluminiu uşoare, dar rigide sunt disponibile în culorile gri gunmetal şi argintiu deschis* pentru un aspect exotic şi sportiv.

4

Designul caroseriei este o operă de artă. Suprafeţele netede şi contururile fluide exprimă mişcare chiar și când mașina este în repaus.

5

Calitatea fabricației este omniprezentă la interior, detaliile volanului din piele neagră şi al spiţelor cu crom satinat asigură o prindere bună.

6

Noul design al oglinzilor asigură performanţe aerodinamice demne de o maşină sport şi un zgomot redus la de curenţii de aer.

7

Dotările interioare, aerodinamica şi difuzoarele Bose integrate în tetiere* fac şi mai
plăcută experienţa la volanul acestui roadster decapotabil.

8

Datorită deplasării habitaclului înspre spate şi coborârii capotei motorului, şoferul se bucură de o vizibilitate mai bună, având o perspectivă mai bună asupra şoselei în viraje.

9

Sunet impecabil chiar şi sub cerul liber. Sistemul audio Bose® Premium cu 9 difuzoare dezvoltat special include difuzoare pentru frecvenţe înalte de tip soft-dome, difuzoare cu plajă largă de 6,5 inchi, un subwoofer de dimensiuni mari, precum şi difuzoare cu plajă largă de 45 mm integrate în ambele tetiere.

10

Te conectează cu dispozitivele interioare cum sunt sistemele audio şi de navigaţie, precum şi cu lumea de afară, prin intermediul apelurilor hands-free şi al accesului la reţelele de socializare.

11

Noul panou cu indicatoare sportiv cu inele cromate este alcătuit dintr-un turometru analog mare amplasat central şi din două afişaje digitale laterale. Pentru ca tu să poţi consulta performanţele maşinii sport MX-5 dintr-o singură privire.

12

Amplasată ergonomic între scaunul şoferului şi scaunul pasagerului, unitatea de comandă HMI îţi permite să modifici setările maşinii şi să accesezi informaţiile sistemului MZD Connect în condiţii de siguranţă.

13

Tabloul de bord în formă de aripă este construit în jurul şoferului, în prelungirea capotei motorului şi te conectează cu mediul înconjurător.

14

Indiferent că asculţi muzică sau foloseşti sistemul hands-free pentru telefon, difuzoarele cu plajă largă integrate în tetiere îţi oferă un sunet clar de înaltă calitate.

15

Maneta schimbătorului de viteze scurtă nu doar că se mulează perfect pe forma palmei, ci contribuie şi la schimbarea uşoară şi lină a vitezelor.

16

Dacă vremea se schimbă brusc, poţi deschide sau închide cu uşurinţă copertina de pe scaunul şoferului cu o singura mână.
De asemenea, am redus greutatea acoperişului şi am adoptat un nou mecanism cu arcuri pentru a te asista.