Performanţă

Simte plăcerea oferită de performanţele sportive ale noii Mazda MX-5

Acest roadster legendar este sinonim cu plăcerea pură de a conduce, răspunzând la comenzi printr-o dinamică Jinba Ittai ca şi cum ar fi o prelungire a corpului tău. Primul MX-5 conceput cu Tehnologie SKYACTIV este mult mai uşor decât modelul din generaţia precedentă, având o caroserie mai agilă şi mai rigidă şi cel mai scăzut centru de greutate până în prezent.

Galerie

1

La schimbarea benzii de rulare, sistemul de monitorizare a unghiului mort al oglinzilor (BSM) te avertizează dacă pe banda pe care vrei să te încadrezi se apropie vreun vehicul, de la o distanţă de maximum 45 de metri. La deplasarea în marşarier, sistemul de alertă la trafic în marşarier (RCTA) te va avertiza cu privire la obstacolele din unghiul mort (Revolution Top).

2

Motoarele SKYACTIV-G160 sau SKYACTIV-G130 alături de transmisiile noastre au fost special configurate pentru a creşte cuplul maxim şi a oferi performanţe sportive de top cu reacţie promptă, reducând în acelaşi timp emisiile şi îmbunătăţind economia de combustibil. Astfel, te vei bucura de cele mai bune performanţe în ambele domenii.

3

Datorită tracţiunii pe roţile din spate şi direcţiei pe roţile din faţă, MX-5 oferă performanţe şi manevrabilitate cu adevărat sportive.

4

Pregătită pentru orice. Camerele monitorizează maşina, iar atunci când este pe cale să iasă de pe banda de rulare avertizează şoferul printr-o alarmă sonoră şi vizuală (LDWS standard de pe Attraction)).

5

Oferind plăcerea de a conduce o maşină sport adevărată, sistemul de Asistenţă Electrică pentru Direcţie (DP-EPAS) asigură un răspuns rapid şi direct la toate comenzile şoferului.

6

Proiectate pentru a oferi un control excelent şi o putere de frânare remarcabilă, cu discuri ventilate în faţă şi discuri solide în spate.

7

Noua configuraţie de suspensii este uşoară şi rigidă în acelaşi timp, ceea ce sporeşte confortul la rulare.

8

Cât timp staţionezi, sistemul i-stop opreşte motorul şi-l reporneşte rapid când eşti gata de pornire. Astfel, economiseşti combustibil şi reduci nivelul de emisii.

9

Converteşte energia generată de frânarea şi decelerarea maşinii în electricitate pe care o stochează şi o utilizează mai târziu pentru a alimenta diferite componente electrice.