Garantie Mazda

Noţiunea de termen de garanţie, în cadrul prezentelor condiţii, are următorul sens – perioada de timp, care curge din ziua cumpărării automobilului, pe parcursul căreia Vînzătorul îşi asumă responsabilitatea de înlăturare a defectelor din contul propriu cu condiţia, că aceste defecte au survenit din vina Producătorului (defect de producţie) şi sunt recunoscute de Producător. Răspunderea Vînzătorului se limitează la schimbul sau reparaţia elementului defect sau piesei de completare la autoservice-urile autorizate. Curgerea termenului de garanţie se începe din data indicată în contract şi se termină în ziua calendaristică corespunzătoare expirării termenului de garanţie.
Garanţia nu se extinde asupra cazurilor de schimb ale caracteristicilor a pieselor automobilului, ca urmare a exploatării automobilului (uzura firească).

 

Vânzătorul asigură reparaţia pe garanţie gratuită a automobilului în termen de 36 luni sau 100000 km distanţă parcursă (în dependenţă de evenimentul care va survine mai devreme).
– bateria de acumulator – 12 luni;
– amortizatoarele din faţă şi din spate – 50000 km distanţă parcursă.
– rulmenti butuci roti – 50000 km distanţă parcursă.
– lichid de lucru sistemului de climatizare -12 luni