DRIVE  TOGETHER

MAȘINA ȘI ȘOFERUL, ÎN PERFECTĂ ARMONIE

Atunci când conduci o Mazda, nu ești niciodată singur. Mașina și șoferul, în perfectă armonie. Asemenea calului și călărețului, trăiești un sentiment de comuniune pe care noi îl numim „Jinba Ittai”. Credem că atunci când uniunea este atinsă condusul devine o plăcere. Ne-am ales propria cale astfel încât mașinile noastre să însemne mai mult decât un mijloc de transport. Mai puțin înseamnă mai frumos. O relație pură, intuitivă, ce creează o contopire de nedescris. Împreună, suntem mai puternici. Nu conducem niciodată singuri. Drive Together.

DRIVE TOGETHER Conexiune puternică între șofer și mașină

Îți prezentăm noua Mazda CX-5, care combină designul unic Kodo și tehnologia Skyactiv pentru a crea o legătură specială dincolo de om și mașină.
Noi numim acest concept Jinba Ittai.

CAL ȘI CĂLĂREȚ

Spiritul Jinba Ittai – conexiunea dintre cal și călăreț este o sinergie unică pe care am creat-o pentru fiecare Mazda. Până la cel mai mic șurub din tehnologia noastră SKYACTIV, totul creează o relație armonioasă între mașină și șofer, sporind încrederea celor care stau la volan.

FILOZOFIE CENTRATĂ PE OM

Tehnologiile nu pot crea singure uniunea dintre mașină și șofer, decât dacă sunt proiectate cu gândul la necesitățile șoferului. Prin urmare, ne investim toată experiența în domenii care îmbunătățesc această legătură. Pentru noi, Jinba Ittai începe dintr-o poziție de condus proiectată prin prisma abordării noastre axate pe factorul uman, de a concepe fiecare element al mașinii în funcție de necesitățile șoferului.

TEHNOLOGIA SKYACTIV

Evoluția mașinilor Mazda continuă grație inovațiilor avansate însă genial de practice, care combină bucuria condusului cu performanțele fară sa compromită mediul și siguranța. Transmisiile, caroseria, șasiul și motorizările diesel bi-turbo cu tehnologiile Boost Control și atenuatorul de sunete dovedesc acest lucru. Descoperă modul în care Mazda duce dinamica și eficiența condusului la un nivel inedit.

DRIVE TOGETHER

Experimentează pe propria piele puterea „Jinba Ittai”. Descoperă gama, identifică cel mai apropiat dealer sau programează un test drive astăzi.