Mazda MX-5 RF

Caracteristici principale Mazda MX-5 RF Hardtop retractabil:

  • O nouă culoare: Gri Machine
  • Acoperișul hard-top retractabil se deschide în 13 secunde
  • Deschiderea/închiderea acoperișului poate fi acționată în timp ce viteza de deplasare este de maximum 10 km/h
  • Acoperiș în ton cu caroseria

Gama de motoare SKYACTIV-G:

  • motor 1.5 SKYACTIV-G131;
  • motor 2.0 SKYACTIV-G160 cu i-Stop și i-Eloop.

Mazda MX-5 RF se axează pe plăcerea condusului.

Cea mai noua expresie a limbajului de design KODO – Sufletul mișcării, cu aspectul său impecabil și proporțiile perfect echilibrate, modelul MX-5 RF este esența mașinilor sport.

Caroseria ușoară și acoperișul hard-top retractabil, cu un design excepțional, vă permit să vă bucurați cu adevărat de plăcerea condusului în aer liber.

Silueta rapidă și agilă a modelului MX-5 face condusul mai plăcut și, datorită tehnologiei SKYACTIV de la Mazda, oferă o eficiență maximă a consumului și emisii minime.

Galerie

1

Capota aerodinamică, înclinată, reprezintă un simbol al fluidității modelului MX-5 RF la drum și anticipează plăcerea pe care o vei simți la volan.

2

Caroseria ușoară a modelului MX-5 RF și liniile sale fine se îmbină armonios pentru a crea silueta perfectă a unei mașini sport.

3

Mazda MX-5 RF nu este caracterizat doar de design și performanțe excepționale: elementele și tehnologia de siguranță utilizate la acest model fac din conducerea sa o plăcere în orice condiții.

3

Interiorul și exteriorul se întrepătrund într-o perfectă armonie și denotă calitatea de fabricație a unui roadster pur.

5
7

Habitaclul centrat pe șofer, dotat cu MZD Connect, înseamnă că vă puteți simți mereu în largul dumneavoastră și în control total.

Propulsoare SKYACTIV

Fiecare componentă a Mazda MX-5 RF, indiferent de dimensiuni, a fost calibrată cu cea mai mare atenție. Motoarele SKYACTIV-G oferă putere cu răspuns instantaneu, fără efort, la cea mai ușoară apăsare a pedalei de accelerație. Sunetul profund și îngroșat este analizat până la cel mai mic detaliu pentru a oferi o experiență memorabilă.

 

Acoperiș hard-top retractabil

Acoperișul hard-top retractabil al Mazda MX-5 RF a fost proiectat cu minuțiozitate și finisat superb grație conceptului KODO – Sufletul mișcării. Cu o schemă de culori în două tonuri opțională, acest acoperiș modern poate fi deschis din mers (la viteze de până la 10 km/h).

Durează doar 13 secunde până ce veți putea simți o pală revigorantă de aer proaspăt, aceasta fiind esența distracției la mașinile sport.

 

MZD Connect

Sistemul de infotainment MZD Connect al Mazda vă conectează cu lumea exterioară în orice moment, ceea ce confirmă că nu s-a făcut niciun compromis atunci când a fost concepută această mașină emblematică.

Mașina din imagine are titlul de prezentare.