CE NE MOTIVEAZĂ

POVESTIRI MAZDA

OA­ME­NII, SPIRI­TUL, MA­ȘI­NI­LE

Mazda este întotdeauna mai mult decât o mașină. Este un portal pentru a descoperi noi lumi, fie că este vorba de bogata noastră moștenire japoneză, de o experiență personală care oferă inspirație sau de o călătorie pe care nu vrei să o închei niciodată. Aruncă o privire asupra unei game largi de subiecte din revista noastră online.

TEMPLUL RYOANJI

Templul Ryoanji din Kyoto, Japonia, oferă vizitatorilor o oportunitate de auto-reflecție, precum și ocazia să aprecieze estetica arhitecturii și designului tradițional japonez, care evită distragerea atenției.

 

AFLAȚI MAI MULTE AICI
Arta făuririi cuțitelor japoneze

Satul Cuțitelor Takefu este gazda unei întregi comunități de maeștri artizani care s-au reunit pentru un scop comun: acela de a crea cele mai bune cuțite din lume...

 

AFLAȚI MAI MULTE AICI
Vesela lăcuită japoneză

De-a lungul mileniilor, producția de artă urushi s-a ridicat de la un meșteșug tradițional japonez la o formă de artă sofisticată, celebrată pentru utilizarea resurselor naturale și de lungă durată.

 

AFLAȚI MAI MULTE AICI
#MAZDADISCOVERS

Experimentează o întâlnire intimă cu artizani extraordinari din întreaga lume prin intermediul seriei noastre captivante de pe YouTube, #MazdaDiscovers. La fel ca Mazda, acești artizani sunt dedicați combinării tehnicilor tradiționale cu o abordare modernă, realizând obiecte, artă și experiențe culinare extraordinare.

 

AFLAȚI MAI MULTE AICI
PERFECȚIUNEA STĂ ÎN DETALII

La Mazda, perfecțiunea are o atingere umană. Artizanii noștri Takumi creează și perfecționează obiectele manual, în fiecare detaliu. Pentru a aduce această idee de măiestrie la viață, ne-am apropiat foarte mult. De la modele din lut la lucrări de vopsire, o colaborare cu Macrofying se concentrează pe detaliile care fac mașinile noastre speciale. Descoperă Mazda într-o postură nouă: sub microscop.

 

ZOOM IN
MOTORUL ROTATIV REINVENTAT

Inovator, cu funcționare lină, provocator – posibilitățile și limitările motorului rotativ au fascinat întotdeauna industria auto. Ce marcă mai bună pentru a le transforma într-un succes decât Mazda?

 

AFLAȚI MAI MULTE AICI
#MAZDADISCOVERS

Seria noastră #MazdaDiscovers de pe YouTube explorează unii dintre cei mai unici artizani din Europa, care combină tehnicile tradiționale cu o întorsătură modernă pentru a crea obiecte, artă și experiențe culinare incredibile. La fel ca Mazda - meșteșugul calificat este în ADN-ul nostru.

 

AFLAȚI MAI MULTE AICI
MAESTRU ÎN PRELUCRAREA METALULUI

Yutaka Kawano este un maestru Takumi, un maestru artizan care știe să creeze artă prin intermediul formei. Expert în prelucrarea metalului, munca acestuia este un simbol al abilităților de design și de artizanat care pot fi întâlnite la toate vehiculele Mazda care ies de pe linia de producție. Mazda Stories poposește la Hiroshima pentru a vedea mai îndeaproape munca sa.

 

AFLAȚI MAI MULTE AICI
TOATE CARACTERISTICILE MARI ȘI MICI

La prima impresie, ar fi neglijent să comparăm o bucșă de suspensie - fiecare piesă individuală nu are o lățime mai mare de cinci centimetri - cu o pereche de bețișoare. Cu toate acestea, există mai multe puncte comune între cele două decât v-ați putea da seama. După cum explică Yasuyoshi Mushitani de la Mazda, bucșele de suspensie sunt mult mai multe decât se vede la prima vedere...

 

AFLAȚI MAI MULTE AICI
MAZDA DICTIONARY

Do you know the origin of the name Mazda? Ever heard the phrase “jinba ittai” and wondered what it means or how to pronounce it? Enlighten yourself with our definitive guide to Mazda’s Japanese terminology.

 

CHECK OUT THEIR PICKS
CELE MAI FRUMOASE CĂLĂTORII DIN LUME

Jurnaliști de renume din domeniul auto din Țările de Jos, Marea Britanie și SUA împărtășesc călătorii de neuitat pe șosea și în afara ei. Deasupra fiordurilor norvegiene și prin sălbăticia australiană, de-a lungul coastei Portugaliei, în munții Japoniei sau dincolo de inima Americii. Află mai multe despre ceea ce le face drumuri de neuitat.

 

DESCOPERĂ ALEGERILE LOR
DIN JAPONIA CĂTRE LUME: DESIGN MAZDA

Limbajul ascuns al formelor și modul în care spațiile dintre ele creează senzația de dinamică. Descoperă câteva dintre conceptele-cheie ale designului japonez care stau la baza filosofiei noastre Mazda. Este modul în care facem din condus o experiență inspirată și personală.

 

AFLĂ MAI MULTE AICI
MAZDA CX-5: EVOLUȚIA UNEI LEGENDE

Cum am reușit să facem idealurile noastre japoneze de design și performanță atractive la nivel global? Povestea de succes a Mazda CX-5 a început cu un concept care în cele din urmă l-a transformat într-unul dintre cele mai bine vândute SUV-uri din clasa sa. Urmărește ascensiunea extraordinară a acestei mașini, testată și validată în condiții extreme, de la Polul Nord până în munții din Vietnam.

 

CITEȘTE POVESTEA NOASTRĂ DE SUCCES
MAZDA CX-5: CUNOAȘTE-I PE CREATORI

Impulsionați de inovație și liberi să-și urmeze inspirația, fă cunoștință cu designerii și modelatorii care au transformat viziunea și filosofia Mazda în cea mai recentă generație de Mazda CX-5. Ce le-a stârnit imaginația? Cum au procedat?

 

AFLĂ PERSPECTIVELE ACESTORA

 

MAZDA MX-5 RF: CARACTER PRACTIC ȘI PERFORMANȚĂ

Această decapotabilă emblematică a făcut o excursie în insulele Hebride exterioare. Este o poveste despre agilitate, priveliști uluitoare și surprize fermecătoare. Poți coborî acoperișul fără a compromite confortul unei plimbări cu acoperișul închis? Poate designul compact să ofere suficient spațiu pentru ceea ce dorești să aduci?

 

CITEȘTE POVESTEA NOASTRĂ DE SUCCES