CE NE MOTIVEAZĂ

POVESTIRI MAZDA

EXPLOREAZĂ CONȚINUTUL AICI

OA­ME­NII, SPIRI­TUL, MA­ȘI­NI­LE

Mazda este întotdeauna mai mult decât o mașină. Este un portal pentru a descoperi noi lumi, fie că este vorba de bogata noastră moștenire japoneză, de o experiență personală care oferă inspirație sau de o călătorie pe care nu vrei să o închei niciodată. Aruncă o privire asupra unei game largi de subiecte din revista noastră online.

CELE MAI FRUMOASE CĂLĂTORII DIN LUME

Jurnaliști de renume din domeniul auto din Țările de Jos, Marea Britanie și SUA împărtășesc călătorii de neuitat pe șosea și în afara ei. Deasupra fiordurilor norvegiene și prin sălbăticia australiană, de-a lungul coastei Portugaliei, în munții Japoniei sau dincolo de inima Americii. Află mai multe despre ceea ce le face drumuri de neuitat.

 

DESCOPERĂ ALEGERILE LOR
DIN JAPONIA CĂTRE LUME: DESIGN MAZDA

Limbajul ascuns al formelor și modul în care spațiile dintre ele creează senzația de dinamică. Descoperă câteva dintre conceptele-cheie ale designului japonez care stau la baza filosofiei noastre Mazda. Este modul în care facem din condus o experiență inspirată și personală.

 

AFLĂ MAI MULTE AICI
MAZDA CX-5: EVOLUȚIA UNEI LEGENDE

Cum am reușit să facem idealurile noastre japoneze de design și performanță atractive la nivel global? Povestea de succes a Mazda CX-5 a început cu un concept care în cele din urmă l-a transformat într-unul dintre cele mai bine vândute SUV-uri din clasa sa. Urmărește ascensiunea extraordinară a acestei mașini, testată și validată în condiții extreme, de la Polul Nord până în munții din Vietnam.

 

CITEȘTE POVESTEA NOASTRĂ DE SUCCES
MAZDA CX-5: CUNOAȘTE-I PE CREATORI

Impulsionați de inovație și liberi să-și urmeze inspirația, fă cunoștință cu designerii și modelatorii care au transformat viziunea și filosofia Mazda în cea mai recentă generație de Mazda CX-5. Ce le-a stârnit imaginația? Cum au procedat?

 

AFLĂ PERSPECTIVELE ACESTORA

 

MAZDA MX-5 RF: CARACTER PRACTIC ȘI PERFORMANȚĂ

Această decapotabilă emblematică a făcut o excursie în insulele Hebride exterioare. Este o poveste despre agilitate, priveliști uluitoare și surprize fermecătoare. Poți coborî acoperișul fără a compromite confortul unei plimbări cu acoperișul închis? Poate designul compact să ofere suficient spațiu pentru ceea ce dorești să aduci?

CITEȘTE POVESTEA NOASTRĂ DE SUCCES