Termeni și condiții

TERMENI LEGALI / RASPUNDERE

Detaliile afișate pe site-ul web reflectă informațiile disponibile la data actualizării și nu reprezintă nicio formă de garanție. Ne rezervăm dreptul de a face modificări la specificațiile, culorile modelelor și articolelor ilustrate și descrise pe acest site în orice moment și nu acceptăm nicio responsabilitate pentru erori.

 

Informațiile conținute de acest site web sunt destinate doar informare generală. Informațiile sunt furnizate de Mazda și, în timp ce ne străduim să menținem informațiile la zi și corecte, nu facem niciun fel de reprezentări sau garanții de orice fel, expres sau implicit, cu privire la exhaustivitatea, acuratețea, fiabilitatea, adecvarea sau disponibilitatea cu privire la site-ul web sau informațiile, produsele, serviciile sau graficele aferente conținute pe site-ul web în orice scop. Orice încredere pe care o acordați acestor informații este, așadar, strict pe riscul dvs.

 

DREPTURI DE AUTOR

Informațiile publicate pe acest site web (text și imagini, grafice, sunet, animații, videoclipuri etc.) și structura acestuia sunt supuse drepturilor de autor deținute de Mazda Motors Ireland Limited și, în unele cazuri, drepturilor de autor deținute de terți. Duplicarea, distribuirea, reproducerea și transmiterea, stocarea sau orice altă utilizare este în mod expres interzisă fără acordul nostru scris prealabil.

 

LINK-URI CĂTRE ALTE SITE-URI WEB

Nu avem nicio influență asupra respectării de către acestea a reglementărilor privind protecția datelor. Vă recomandăm să revizuiți politica de confidențialitate a site-ului vizitat.

De asemenea, nu avem nicio influență asupra legitimității conținutului acestor site-uri web. Prin urmare, nu putem accepta nicio responsabilitate pentru conținutul altor site-uri web.

 

CARACTERISTICI PRODUSE ȘI MANUALE

Când urmăriți explicațiile vizualizate (videoclipuri) ale caracteristicilor vehiculului Mazda, luați în considerare următoarele puncte:

Vă rugăm să rețineți că vehiculul dvs. nu poate fi echipat cu toate funcțiile prezentate în videoclipuri.

Nu folosiți această caracteristică în timpul funcționării unui autovehicul. Utilizarea acestui sistem în timp ce conduceți poate distrage șoferul și poate provoca pierderea controlului vehiculului care poate duce la un accident, vătămare gravă sau deces.

Aceste informații vizualizează unele dintre caracteristicile și funcțiile unice ale vehiculului dvs. Mazda. Videoclipurile completează Manualul proprietarului pentru a explica cât mai bine cum să vă utilizați vehiculul dvs. Mazda. Cu toate acestea, informațiile nu înlocuiesc manualul de utilizare al Mazda.

Toate sistemele și funcțiile de asistență nu sunt un substitut pentru o conducere adecvată; Disponibilitatea sistemelor care să funcționeze poate fi influențată de trafic, de condițiile meteorologice și de stilul de conducere. Toate informațiile, specificațiile, fotografiile și ilustrațiile sunt în vigoare la momentul lansării. Mazda își rezervă dreptul de a modifica specificațiile sau designul fără notificare și fără obligație și precizia nu este garantată.

Vehiculele prezentate pot să nu corespundă cu modelele destinate pieței moldovenești. Culorile și anumite caracteristici interioare și exterioare prezentate pot diferi de modelul real, iar vehiculele pot fi echipate cu opțiuni sau accesorii opționale.
Toate prețurile afișate sunt prețuri recomandate de Mazda Moldova, TVA inclus (20%) și Taxa specială pentru autovehicule pentru modelele fără opțiuni. Datorită complexității calculării impozitului special pe vehicule, pot apărea anumite discrepanțe, așadar cereți dealerului dvs. Mazda prețul exact al unui anumit model.