ÎNTREȚINERE

PE MÂINI BUNE

Ne asigurăm că mașina ta Mazda este întreținută de personal calificat și competent, în care poți avea încredere. Astfel, nicio întrebare nu rămâne fără răspuns și nicio problemă nerezolvată, pentru ca tu să te bucuri întotdeauna de plăcerea condusului fără stres, ca în prima zi.

DESCOPERĂ BENEFICIILE

PLAN DE SERVICE MAZDA

Cu Planul de service Mazda, poți planifica lucrările de service din timp. Îți oferim un plan care acoperă pentru maximum cinci ani costul tuturor lucrărilor de întreținere și îți oferă siguranța costului.

AFLĂ MAI MULTE
PRO­TE­JEAZĂ-ȚI IN­VEST­IȚIA

Ai grijă de mașina ta Mazda pentru a te bucura din plin de performanța și plăcerea condusului pe care ți le oferă. Dealerii și partenerii Mazda sunt specialiști, calificați să te ajute cu orice solicitare.

ÎNTREȚINERE

Întreținerea regulată ajută la menținerea valorii mașinii și a nivelului optim de funcționare și performanță, pentru a te bucura mereu de plăcerea condusului. În plus, când apelezi la un Partener Mazda pentru lucrări de service, poți beneficia de Mazda Europe Service*.

AFLĂ MAI MULTE

CARNETUL DE SERVICE DIGITAL

Încă din 2006, îți punem la dispoziție Carnetul de service digital pentru toate vehiculele noi din Europa. Aici găsești istoricul complet al lucrărilor de întreținere și reparațiilor efectuate pe mașina ta Mazda. Este sigur, precis și mereu disponibil când ai nevoie.
 

AFLĂ MAI MULTE

VERIFICĂRI

Verificările regulate asigură eficiența și siguranța mașinii, pentru a fi mereu încrezător la volan. E înțelept să procedezi așa, mai ales înainte de sosirea iernii sau când pleci în vacanță. Nu uita de aerul condiționat, asigură-te că funcționează perfect în zilele călduroase de vară.

AFLĂ MAI MULTE

ACTUALIZARE HARTĂ ACTIVATĂ ÎN SERVICE

Legătura ta cu Mazda este unică, de aceea dorim să ne asigurăm că te bucuri de fiecare kilometru pe care îl parcurgeți împreună, cum ar fi prin accesul la cele mai noi hărți. 

localizează un dealer

Toate prețurile afișate sunt prețurile recomandate de Mazda Moldova.