MAZDA ȘI MACROFYING FAC ECHIPĂ PENTRU A ADUCE LA VIAȚĂ FRUMUSEȚEA MĂIESTRIEI ARTIZANALE

DETALIILE FAC PERFECȚIUNEA

CITEȘTE MAI MULT

PERFECȚIUNEA ATINGERII UMANE

Simplitate. Armonie între estetică și funcționalitate. Atenție chiar și la cel mai mic detaliu. Acestea sunt caracteristicile care definesc munca unui meșter Takumi. Folosindu-și mâinile, acești artizani infuzează întotdeauna o parte din ei înșiși în munca lor, creând obiecte care radiază căldură, care au inimă și suflet.

Capodoperele rezultate nu sunt doar frumoase - sunt aproape perfecte. Perfecțiunea, în acest sens, nu este la suprafață. Ea merge în profunzime. Indiferent unde îți îndrepți atenția, fiecare fir, fiecare pată de cerneală este exact așa cum ar trebui să fie, arătând în același timp atingerea umană a persoanei care a creat-o. Filozofia și procesele din spatele acestei idei de măiestrie Takumi sunt adânc înrădăcinate în ADN-ul Mazda. Pentru a le da viață, am apelat la un veritabil Takumi în propriul domeniu: Ole Bielfeldt, artistul din spatele "Macrofying".

Atenția la detalii - detalii microscopice, de fapt - sunt esențiale pentru munca lui Macrofying la fel de mult ca și pentru cea a lui Mazda. Pentru milioanele sale de urmăritori de pe TikTok și YouTube, macrofotograful și cineastul german în vârstă de 22 de ani creează videoclipuri hipnotizante cu zoom-in care găsesc frumusețea în lucruri banale, de la un sâmbure de sare la o picătură de parfum care se lovește de pielea umană.

Simplitatea și puritatea lucrărilor sale se aliniază perfect cu estetica designului japonez de la Mazda. "Există o pasiune similară în modul în care lucrăm", remarcă Macrofying. "Amândoi ne concentrăm pe detalii și ne place să explorăm lumi diferite." Pentru această colaborare, Macrofying se cufundă complet în lumea constructoare de automobile de la Mazda.

MĂIESTRIE, MĂRITĂ

De la prima schiță până la ultima finisare, de la alegerea materialelor până la delicatele cusături manuale de pe bordul nostru, colaborarea Mazda x Macrofying sub titlul "detaliile fac perfecțiunea" spune povestea unui automobil Mazda, de la începuturile sale în studioul lui Takumi până la realizarea tehnică. Ce îi conferă cristalului Soul Red Crystal de la Mazda profunzimea și strălucirea sa unică? Cum modelează artizanii de la Mazda modelele de lut modelate manual?

Examinând materialele și procesele la nivel microscopic, lucrările lui Macrofying încurajează o nouă apreciere a măiestriei și a preciziei neclintite necesare pentru a crea frumusețe de cel mai înalt nivel. Mai mult ca oricând, videoclipul rezultat evidențiază tipul special de perfecțiune care provine din încorporarea atingerii umane - nu sterilă și rece, ci plină de căldură și caracter.

PERFECȚIUNEA DIN SPATELE OBIECTIVULUI MACRO

Pentru cei care doresc să afle mai multe despre oamenii și ideile din spatele acestei colaborări, un videoclip special "În culise" oferă informații valoroase. Videoclipul permite spectatorului să arunce o privire asupra modului în care este creată magia operei lui Macrofying - un proces elaborat care necesită același perfecționism de care dau dovadă meșterii noștri Takumi. "Munca lui Macrofying este uimitoare și extrem de interesantă, deoarece se scufundă atât de adânc în detalii.", este de acord Bahram Partaw, designer Mazda.

Această idee de a urmări perfecțiunea până la limitele ei unește expresia estetică a lui Mazda și Macrofying. Nicăieri nu devine mai evidentă decât în această privire în spatele cortinei. Luate împreună, aceste videoclipuri uimitoare nu numai că vă adâncesc înțelegerea pentru munca grea și dedicarea cu care se creează ceva frumos. De asemenea, ele exprimă perfect esența care face ca mașinile noastre să fie ceea ce sunt: capodopere, Create în Japonia.

INSPIRAȚIE LA BORD

Descoperiți ceea ce face ca Mazda să fie o marcă unică, expresivă, individuală. Am adunat unele dintre cele mai inspirate conținuturi despre ceea ce intră în mașinile noastre, precum și despre unde vă pot duce. Ești gata să te urci la bord?

TOATE CARACTERISTICILE MARI ȘI MICI

La prima impresie, ar fi neglijent să comparăm o bucșă de suspensie - fiecare piesă individuală nu are o lățime mai mare de cinci centimetri - cu o pereche de bețișoare. Cu toate acestea, există mai multe puncte comune între cele două decât v-ați putea da seama. După cum explică Yasuyoshi Mushitani de la Mazda, bucșele de suspensie sunt mult mai multe decât se vede la prima vedere...

AFLAȚI MAI MULTE AICI
DIN JAPONIA CĂTRE LUME: DESIGN MAZDA

Limbajul ascuns al formelor și modul în care spațiile dintre ele creează senzația de dinamică. Descoperă câteva dintre conceptele-cheie ale designului japonez care stau la baza filosofiei noastre Mazda. Este modul în care facem din condus o experiență inspirată și personală.

AFLĂ MAI MULTE AICI