PUNE-ȚI AMPRENTA ASUPRA MAȘINII

MAZDA3

UN MO­DEL MAZDA3 CRE­AT PEN­TRU TINE

Pentru o experiență unică la volanul Mazda3, încearcă accesoriile originale Mazda care îți reflectă individualitatea prin stilul, confortul și funcționalitatea îmbunătățite. Accesorii realizate la cele mai înalte standarde de calitate, la fel ca mașina.

IN­FOR­MA­ȚII SU­PLI­MEN­TARE

Accesoriile noastre exclusiviste ți-au stârnit imaginația? Află mai multe despre opțiunile de personalizare Mazda cu un singur clic. Vei găsi cu siguranță toate informațiile de care ai nevoie, accesând catalogul de accesorii digital sau folosind funcția de localizare dealer. 

DAȚI-I O NOTĂ PERSONALĂ

2024 MAZDA3 SEDAN ACCESORII

MICILE DETALII POT FACE O MARE DIFERENȚĂ

Oferă-i Mazda3 Sedanului tău câteva atingeri personale pentru a o face inconfundabila ta - cu accesorii originale Mazda care oferă funcționalitate, stil și confort sporite. La fel ca și mașina ta, acestea se ridică la cele mai înalte standarde de calitate.

SPOILER CU BUZĂ SPATE

Spoilerul nostru subtil, dar elegant, adaugă o notă suplimentară de stil personal la Mazda3 Sedan.

PLĂCUȚE DE PROTECȚIE ILUMINATE

Plăcuțele noastre din oțel inoxidabil cu un logo Mazda3 cu LED retroiluminat adaugă o notă modernă și o protecție suplimentară.

COVORAȘE DE LUX

Aceste covorașe de lux sunt pe cât de elegante, pe atât de dure și rezistente. Cu margini brodate și un logo Mazda3 din metal, acestea completează perfect habitaclul elegant și adaugă un strat suplimentar de absorbție a zgomotului.

SET DE PEDALE DIN ALUMINIU

În aluminiu mat, pedalele noastre sport de calitate supremă conferă modelului Mazda3 Sedan un aspect de înaltă performanță și o durabilitate excelentă.

JANTE ALIATE

La fel ca o pereche de pantofi eleganți, roțile unei mașini pot face multe pentru ca aceasta să iasă în evidență. Alegeți dintre modelele noastre de jante din aliaj elegante pentru a vă exprima propriul simț al stilului.

RĂMÂNEȚI ÎN CONTACT CU MAZDA3 2024

Descoperiți mai multe despre Mazda3 Saloon 2024. Experimentați singur mașina în cadrul unui test drive sau răsfoiți broșurile noastre.

LOCALIZATOR DEALER

Doriți să discutați despre opțiunile dumneavoastră? Noi vă putem ajuta.

LOCALIZATOR DEALER