MAZDA3 SEDAN 2024

DESCOPERĂ NOTELE

Prime-line

Linia Prime Line ridică ștacheta la un nivel ridicat, cu dotări atractive disponibile în întreaga gamă, cum ar fi sistemul nostru Mazda M Hybrid, head-up display color și capacități excelente de infotainment prin Apple CarPlay®² fără fir și Android Auto™² fără fir.

AFIȘAJ HEAD-UP PROIECTAT PE PARBRIZ

Fără a mai fi nevoie să vă uitați în jos, vă puteți concentra pe condus. Afișajul head-up proiectează informații importante despre condus, cum ar fi viteza și alertele de siguranță, chiar în fața dumneavoastră. Acum poate oferi chiar și indicații de la smartphone-ul dvs. conectat prin intermediul Apple CarPlay®2 wireless sau Android Auto™2 wireless.

MAZDA RADAR CRUISE CONTROL

Bucurați-vă de o oboseală redusă pe drumurile lungi datorită sistemului nostru avansat de control al vitezei de croazieră. Senzorii urmăresc distanța dintre mașina dvs. și vehiculul din față, menținându-vă fără efort la o distanță sigură.

Exclusive-line

Exclusive Line oferă o notă suplimentară de eleganță și confort cu jante din aliaj de 18" argintii, senzori de parcare față, scaune față încălzite, climatizare pe două zone, acces inteligent fără cheie și încărcare wireless Qi.

ÎNCĂRCARE FĂRĂ FIR QI

Un încărcător wireless Qi este integrat în mod convenabil în consola centrală, astfel încât să vă puteți menține smartphone-ul compatibil încărcat și gata de plecare. Această caracteristică vă ajută, de asemenea, să evitați dezordinea cablurilor de încărcare în interiorul elegant.

CLIMATIZARE AUTOMATĂ CU DOUĂ ZONE

Îți place să fie cald și plăcut, dar pasagerul din față preferă să fie rece? Nu mai trebuie să faceți compromisuri, deoarece comenzile de climatizare independente înseamnă că pasagerul și șoferul pot crea propriile zone de climatizare perfect personalizate.

INTRARE INTELIGENTĂ FĂRĂ CHEIE

Datorită sistemului Smart Keyless Entry, nu mai este o problemă dacă nu vă puteți aminti în ce buzunar se află cheile. Trebuie doar să apăsați butonul de pe portieră sau de pe hayon pentru a bloca sau debloca mașina. Bineînțeles, dacă preferați, puteți folosi și butoanele de pe breloc.

RĂMÂNEȚI ÎN CONTACT CU MAZDA3 2024

Descoperiți mai multe despre Mazda3 Saloon 2024. Experimentați singur mașina în cadrul unui test drive sau răsfoiți broșurile noastre.

Toate specificaţiile şi modelele prezentate pot varia şi pot să nu fie disponibile în Republica Moldova. Culorile și unele elemente de exterior și/sau interior pot fi diferite pe ecran față de modelul din realitate, si modele pot fi echipate cu accesorii optionale.

Toate masinile Mazda  vin cu o garantie de 6 ani sau 150 000 km.

Preţurile comunicate sunt preturi recomandate si nu includ TVA.