Performantă

Un condus de inalta clasa cu tehnologia SKYACTIV

Tehnologia SKYACTIV asigura un consum de combustibil scazut combinat cu senzatii maxime la volan. Beneficiind de caroseria usoara si puternica, respectiv de o rulare lina pe drum, Mazda6 Combi ofera agilitate in manevrare si usureaza condusul pe strazile oraselor si pe serpentine. Pentru o mai buna precizie, Drive Selection iti ofera posibilitatea sa selectezi intre doua moduri de condus.

Imbunatatirile aduse suspensiilor si inovatiile in materie de izolare fonica transforma cabina intr-un loc mai linistit si confortabil, astfel incat chiar si calatoriile mai lungi devin mai placute.

104-150 g/km

Emisii de CO2


3.9-6.4 l/100km

Consum de combustibil în regim combinat

Motoarele SKYACTIV pe benzina, respectiv diesel

Împreuna cu transmisia SKYACTIV, acestea asigura performante de conducere deosebite

Motorul SKYACTIV-G de 2,0 litri este un motor pe benzina rafinat, cu injectie directa, oferind o buna economie de combustibil si cel mai inalt raport de compresie intre motoarele pe benzina existente. Este disponibil cu un motor de 145 CP.

SKYACTIV-D de 2,2 litri are cel mai scazut raport de compresie intalnit la un motor diesel actual, ceea ce duce la niveluri de acceleratie nemaiintalnite la motoarele diesel traditionale. Alege intre 150 CP si 175 CP.

Pentru motoarele SKYACTIV-D de 2,2 litri poti alege intre doua cutii de viteze: automata cu sase trepte sau manuala cu sase trepte. Motorul SKYACTIV-G este disponibil cu o cutie de viteze manuala, cu sase trepte. Toate motorizarile respecta normele de poluare Euro 6.

Selecție mod condus

Sunt disponibile doua rafinate motoare pe benzina SKYACTIV-G de 2,0, respectiv de 2,5 litri cu cutie de viteze automata cu sase trepte, care iti ofera acces la Drive Selection, un nou sistem de selectare a modului de condus (intre mod normal și Sport). Cea mai noua inovatie iti ofera doua moduri de condus, pentru o mai buna manevrabilitate pe sosea.