Mazda CX-3

Un nou tip de crossover compact şi elegant, care redefineşte plăcerea de a conduce

Noua Mazda CX-3 este un crossover compact care combină unicitatea, eleganţa şi dinamismul Designului KODO – Sufletul Mişcării cu confortul şi simţul practic pentru a se adapta perfect la stilul tău de viaţă. Premiata tehnologie SKYACTIV asigură performanţe sportive fără compromisuri şi manevrabilitate dinamică şi precisă, făcând din CX-3 alegerea perfectă pentru condusul urban sau pentru călătorii în afara orașului.

Designul CX-3 este axat pe șofer, inovatorul sistem MZD Connect şi funcţiile de siguranţă i-ACTIVSENSE făcând din orice călătorie una plăcută, distractivă şi sigură. Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care Mazda CX-3 sfidează convenţionalul şi creează un nou standard pentru senzaţii maxime la volan.

Viteză maximă: 200 km/h*

Acceleraţie:  în 8.7  secunde*

Consum de combustibil: 4.0 l/100 km**

Emisii de CO2: 105 g/km**

*Date valabile pentru G150 MT6 4×4

**Date valabile pentru CD115 MT6 4×2

Premii

Câstigatoare a numeroase premii si distinctii pentru design inovator

Noua Mazda CX-3 a primit premiul Red Dot Design, un premiu pentru calitatea ridicată a designului. Juriul internaţional acordă această prestigioasă distincţie a calităţii numai proiectelor care se disting în materie de excelenţă în design faţă de proiecte comparabile.

Caracteristici

Afla ce face aceasta masina deosebita

Culori

Vezi gama de culori al modelului Mazda CX 3

Ce culoare îti place?

Galerie

Explorează cele mai fine detalii din toate perspectivele