Stil dinamic şi sportiv creat pentru tine

Inovatorul design KODO din modelul CX-3 este prezent şi la interior, şi la exterior. De la calitatea premium a interiorului executat manual şi până la caracteristicile inovatoare, vei simţi că totul este ergonomizat special pentru tine, dându-ţi senzaţia Jinba Ittai, de contopire cu maşina.

Am finisat exteriorul caroseriei progresiste cu linii pure şi simple, dar şi contururi ce reflectă energia în stare latentă.  Aceasta sugerează un amestec de forţă şi eleganţă, care îi va fascina pe toţi cei din jur.

Galerie

1

Frumuseţea sculpturală şi rafinamentul siluetei agile îi conferă modelului Mazda CX-3 un profil lateral impresionant.

2

Şasiul cu aspect masiv şi roţi de diametru mare este completat de o cabină cu o supleţe contrastantă, conferindu-i modelului Mazda CX-3 o alură sportivă.

3

Masca cu margini argintii se integrează cursiv în farurile LED prin aripa metalică prelucrată, dând senzaţia de degajare a energiei din interior spre exterior.

4

Ornamentele şi profilurile mascate în cabina elegantă creează o siluetă cu linii cursive care continuă spre spatele maşinii.

5

Reflexiile jantelor de 18″ şlefuite cu diamant contrastează cu vopseaua gri gunmetal.

6

Detaliile stilate precum panourile decorative sculptate şi fantele de climatizare reflectă finisajului de înaltă calitate şi măiestria execuţiei.

7

Designul centrului de comandă HMI include un habitaclu cu afişaj la nivelul ochilor, care oferă un acces sigur la sistemele de informaţii, comunicare şi divertisment ale maşinii.

8

Toate cadranele, afişajele şi comenzile sunt ergonomizate pentru tine, postul de conducere mai ridicat oferind şi o vizibilitate mai mare.

9

Afişajul Head-up display proiectează trei elemente cheie în câmpul tău vizual, inclusiv viteza, navigaţia pas cu pas şi avertismentele de urgenţă.

10

Pentru un aspect futurist, am realizat ornamentele mânerelor interioare astfel încât să vină în completarea aspectului metalic al fantelor de aer.

11

Scaunele din faţă şi din spate oferă spaţiu generos pentru toţi ocupanţii, permiţându-le pasagerilor din spate să discute fără probleme cu persoanele din faţă – pentru o comunicare perfectă în călătoriile cu familia.

12

Scaunele faţă se mulează bine pe corpul ocupantului și oferă o bună susținere laterală. Scaunele sportive din piele albă au o secţiune centrală din LUX SUEDE® cu îmbinări moi, adăugând o notă de rafinament și stil.

Ai nevoie de mai mult spațiu în spate?

Totul este mult mai facil grație sistemului flexibil de scaune

Galerie

1
2
3
4

Ce culoare îti place?