Performanță

Combinaţia ideală între plăcerea de a conduce şi performanţele inteligente

Tehnologia SKYACTIV îţi permite să te bucuri de CX-3, oferindu-ţi totodată control, confort şi eficienţă în consum. Oriunde ai merge, ai libertatea de a te bucura de o manevrabilitate precisă şi agilă, precum şi o dinamică superioară în conducere.

Iar caracteristicile de siguranţă inteligente i-ACTIVSENSE te ajută să eviţi coliziunile, oferind siguranţă, protecţie şi calm, pentru a conduce cu încredere.

Galerie

1

Transmisiile noastre manuale şi automate cu şase viteze asigură o schimbare mai rapidă a treptelor, pentru un comportament sportiv pe şosea.

2

Transferă puterea la roţile cu aderenţa cea mai bună pentru un condus dinamic şi cât mai sigur.

3

Mai multă forţă de frânare. Frânele cu disc ventilate pe faţă şi frânele cu disc solide pe spate asigură performanţe superioare la frânare.

4

Datorită oţelului uşor şi ultrarezistent, caroseria şi şasiul asigură o rezistenţă bună la coliziuni, o manevrabilitate precisă, stabilitate excepţională şi un comportament sportiv pe carosabil.

5

Am fluidizat forma caroseriei pentru a uniformiza fluxul de aer peste maşină şi a reduce turbulenţele. Acesta este unul dintre motivele pentru care Mazda CX-3 obţine performanţe aerodinamice şi consum de combustibil excepţionale.

6

Economiseşte combustibil şi reduce emisiile când te afli în ambuteiaje sau stai la semafor. Tehnologia i-stop inteligentă opreşte automat motorul şi apoi îl reporneşte imediat când eşti gata de plecare.

7

Comută pe modul Sport, apasă acceleraţia şi simte diferenţa. Prin utilizarea treptelor inferioare ale transmisiei, sistemul creşte cuplul motorului şi oferă rezultate spectaculoase

8

Te ajută să scapi de neplăcerile din trafic. SCBS pregăteşte frânele pentru opriri de urgenţă sau frânează automat pentru a preveni sau reduce impactul la coliziuni (valabil la viteze de până la 80 km/h).

9

Este ca un al treilea ochi. Imediat ce semnalizezi pentru schimbarea benzii, BSM scanează unghiul mort şi te avertizează dacă se apropie alt vehicul.

10

E ca şi cum ai mai avea un ochi la ceafă. Sistemul de alertă la trafic în marşarier (RCTA) monitorizează unghiurile moarte când maşina merge cu spatele şi te avertizează dacă se apropie vehicule sau obstacole.

11

Asistentul de avertizare depășire bandă de rulare (LDWS) te asistă se menți traiectoria corectă.

12

Pilotul automat adaptiv este perfect pentru drumuri lungi pe autostradă. Reglează automat viteza şi menţine o distanţă presetată faţă de maşina din faţă, aşa că nu trebuie să ţii piciorul pe acceleraţie.