Design premium evoluat și măiestrie artizanală

Designul KODO al noii Mazda CX-5 transmite frumusețe și energie. Limbajul evoluat de design creează impresia antrenantă de mișcare puternică spre înainte, de agilitate pură și de viteză. Pentru a accentua curbele îndrăznețe și atrăgătoare ale SUV-ului compact, Mazda a creat Roșu Soul Crystal, cu tehnologia unică de vopsire Takumi Nuri, o culoare atât de strălucitoare și de bogată în profunzime încât trebuie să o vezi ca să crezi că există în realitate

Habitaclul de calitate superioară, centrat pe șofer, creează senzația de deschidere, integrare și confort pentru șofer și pasageri. Măiestria artizanală se face remarcată la nivelul fiecărui detaliu. Conceput în jurul priorităților șoferului, cu comenzi ergonomice și un volan cu design nou, interiorul spațios și luxos este un loc în care te poți relaxa confortabil, bucurându-te de senzația controlului absolut. Pasagerii se vor relaxa imediat în scaunele din spate încălzite, cu poziție ajustabilă pentru călătoriile lungi. Toată lumea se va bucura de noul sistem de sonorizare Bose® cu 10 difuzoare și de MZD Connect, sistemul nostru avansat de infotainment.

Comuniunea perfectă între șofer și mașină

Nu conduci niciodată singur

Atunci când conduci o Mazda, nu ești niciodată singur. Mașina și șoferul, în perfectă armonie. Asemenea calului și călărețului, trăiești un sentiment de comuniune pe care noi îl numim „Jinba Ittai”. Credem că atunci când uniunea este atinsă condusul devine o plăcere. Ne-am ales propria cale astfel încât mașinile noastre să însemne mai mult decât un mijloc de transport. Mai puțin înseamnă mai frumos. O relație pură, intuitivă, ce creează o contopire de nedescris. Împreună, suntem mai puternici. Nu conducem niciodată singuri. Drive Together.

Caracteristici

Află ce face această mașină deosebită

Galerie

1

Accentuând mișcarea pură și personalitatea dinamică, farurile alungite se integrează perfect în aripa semnătură Mazda, punând în evidență aspectul sportiv al acestui SUV.

2

Farurile LED automate cu Design KODO fac noua Mazda CX-5 extrem de atractivă. (Farurile LED automate sunt echipare opțională)

3

Strălucitoare și plină de profunzime, culoarea Roșu Soul Crystal reflectă luminile și umbrele care se proiectează pe caroseria sculpturală a mașinii.

4

Din față spre spate, evoluția aerodinamică a stilului designului KODO transmite putere, agilitate și viteză.

5

Farurile LED puternice și luminile diurne sunt integrate în noua grilă tridimensională pentru a crea o senzație de sportivitate și acțiune dramatică.

6

Habitaclul centrat pe șofer este spațios, dar se desfășoară în jurul șoferului, totul fiind poziționat perfect ergonomic, de la cadrane până la MZD Connect.

7

Scaunele spațioase din spate au fost complet redefinite pentru un nivel superior de confort și au spătar ajustabil pentru somn și relaxare în timpul călătoriilor lungi.

8

Scaunele din spate sunt dotate cu sistemul nostru inovator de rabatare completă Karakuri.

9

Scaunele premium din piele au accente contemporane, create grație benzii care încadrează complet marginea și cusăturilor care introduc o alternanță de culori.

10

Curbele îndrăznețe și contururile atletice sunt expresia pură a mișcării, făcând remarcată personalitatea puternică a mașinii prin noua culoare premium Roșu Soul Crystal.

11

Noua Mazda CX-5 are un centru de greutate coborât, ce creează o manevrabilitate mai bună, conferind mașinii o alură puternică și personalitate.

12

Forma agilă, aerodinamică, aripile îndrăznețe și senzația de mișcare dinspre spate spre față generează dorința irezistibilă de a te urca la volan.

13

Jantele din aliaj de 19″ gri metalizat gun ale noii Mazda CX-5 îi conferă un aspect remarcabil, accentuându-i caracterul sportiv.

Filosofia designului KODO

Artă în mișcare

Credincioși principiului japonez potrivit căruia mai puțin înseamnă mai mult, atunci când am proiectat noua CX-5 ne-am dorit să creăm o formă simplă, dar elegantă. Beneficiind de designul nostru cel mai sofisticat, caroseria robustă, dar rafinată a mașinii se impune într-o mișcare pură și singulară din față spre spate, creând o impresie durabilă de viteză. Rezultatul este o mașină care combină funcționalitatea și robustețea unui SUV cu ceea ce credem noi că este o operă de artă în mișcare.

Este posibil ca modelul afişat să nu aibă echipare specifică Moldovei. Atât culorile, cât şi alte elemente exterioare şi/sau interioare pot fi diferite în realitate faţă de ilustraţia de pe ecran.