Performanță și siguranță

Tehnologie avansată care sporește plăcerea condusului

Condu noua Mazda CX-5 și experimentează un nivel de agilitate și receptivitate rar întâlnit în clasa SUV. Conceput și construit pe baza Tehnologiei noastre SKYACTIV avansate, acest SUV compact obține performanțe remarcabile privind consumul de combustibil și emisii de CO2 pornind de la 132 g/km. Am introdus un nivel de confort în timpul călătoriei și o manevrabilitate superioare grație șasiului îmbunătățit și G-Vectoring Control.

Monitorizând direcția, viteza vehiculului și poziția pedalei de accelerație, G-Vectoring Control reacționează în milisecunde pentru o manevrabilitate și o direcție mai bune, conferind senzația unei conexiuni superioare între șofer și mașină. Folosind 27 de senzori, tracțiunea integrală i-ACTIV intră în funcțiune doar atunci când ai nevoie de ea și ajustează cuplul de 200 de ori pe secundă pentru aderență ideală. Toate aceste calități te ajută să ai o senzație de control și de încredere la volan, astfel încât să te bucuri de performanțele fenomenale ale noii Mazda CX-5.

Folosind tehnologiile noastre avansate de siguranță i-ACTIVSENSE, noua Mazda CX-5 creează o senzație de plăcere la volan în orice condiții. Camerele și senzorii integrați identifică potențialele pericole din timp pentru a reduce riscurile și pentru a-ți menține atenția concentrată prin intermediul afișajului activ de conducere, care proiectează pe parbriz informații importante pentru șofer. Asistentul de frânare inteligent pentru oraș cu recunoașterea semnelor de circulație, controlul vitezei de croazieră cu radar, farurile adaptive cu LED și multe alte inovații în domeniul siguranței creează plăcere la volan în orice condiții, protejându-te atât pe tine, cât și pe familia ta.

Ce este G-Vectoring Control?

Explicația științifică a răspunsului intuitiv al mașinii la comenzile șoferului

În spiritul Jinba Ittai, cal și călăreț în armonie, vrem ca cei care conduc mașinile noastre să se simtă în armonie perfectă cu acestea la drum. G-Vectoring Control este tehnologia care ne permite să transpunem acest vis în realitate. Află care este explicația științifică a răspunsului intuitiv unic al mașinilor noastre la comenzile șoferului.

Galerie

1

Caroseria aerodinamică a noii Mazda CX-5 îmbunătățește la rândul său economia de combustibil și performanțele.

2

Situațiile se pot schimba într-o fracțiune de secundă. Grație sistemului de recunoaștere a pietonilor, dacă te apropii prea mult de aceștia, nu doar de vehicule, vei fi avertizat.

3

Cu un nou ecran cu vizibilitate sporită, afișajul multi-informațional (MID) este un ecran color de 4,6” cu cristale lichide, de înaltă definiție.

4

Controlul vitezei de croazieră cu radar (MRCC) ajustează automat setările vitezei de croazieră pentru a menține o distanță de siguranță între mașina ta și cea din față.

5

Sistemul pentru monitorizarea unghiului mort al oglinzilor (BSM) te avertizează la schimbarea benzilor dacă există vehicule pe care nu le poți observa, pentru a evita o posibilă coliziune.

6

Sistemul nostru de frânare inteligent în oraș este fantastic pentru traficul urban. Acesta verifică viteza și distanța față de vehiculele din față și amorsează frânele pentru oprire de urgență sau frânează automat dacă există riscul de coliziune la viteze mici.

7

Pentru a spori și mai mult senzația de control absolut, suspensiile au fost îmbunătățite creând senzația unei deplasări mai line, de o calitate superioară, în timp ce direcția răspunde mai rapid, iar performanțele de frânare sunt excelente.

8

Dacă mergi în marșarier la viteză mică și nu observi un vehicul care se apropie, vei fi avertizat astfel încât să poți încetini sau opri până când se eliberează drumul (sistem de alertă la deplasarea în marșarier).

Cum am creat sunetul liniștii

O experiență rafinată la volan

Gândită pentru confortul tuturor celor din mașină, noua Mazda CX-5 este întruchiparea calmului și a liniștii. Cu un mai bun control al șoferului datorită controlului G-Vectoring și oferind o experiență mai rafinată și mai lină de călătorie datorită reducerii zgomotului drumului, cauciucurilor și vântului, șoferul și pasagerii se vor bucura de o călătorie ușoară și distractivă, indiferent unde merg.

Este posibil ca modelul afişat să nu aibă echipare specifică Moldovei. Atât culorile, cât şi alte elemente exterioare şi/sau interioare pot fi diferite în realitate faţă de ilustraţia de pe ecran.