CONDUS ELECTRIC NATURAL ȘI UN DESIGN DISTINCT

NOUA MAZDA MX-30

100% NOUĂ, 100% ELEC­TRICĂ, 100% MAZDA

Explorează noua Mazda MX-30, primul nostru vehicul complet electric conceput să fie atât contemporan, cât și elegant. Descoperă un interior spațios și superb finisat. Experimentează transmisia noastră unică Mazda cu manevrabilitate și stabilitate excelente pentru a ajunge cu ușurință oriunde te duce viața cotidiană.

O PRIVIRE LA EXTERIOR

NOUA NUANȚĂ A DESIGNULUI KODO

O nouă interpretare incitantă a designului Kodo demonstrează frumusețea simplității. Primul nostru vehicul electric este foarte abordabil, dar inconfundabil Mazda, datorită liniilor simple, curbelor minimaliste și unei părți frontale prietenoase. Abordarea scoate în evidență caracteristici precum portierele de tip freestyle și farurile extrem de bine conturate.
 

Vezi exteriorul

COMODITATE, PERFORMANȚĂ ȘI FIABILITATE

CONCEPUTĂ PENTRU VIAȚA TA COTIDIANĂ

Ne-am bazat pe abordarea noastră privind dimensionarea corectă pentru a crea o baterie care să răspundă nevoilor tale de zi cu zi, ținând cont în același timp de mediu. Mazda MX-30 are cuplu maxim de tracțiune la pornirea de pe loc și o pedală de motor electric special concepută pentru o senzație de condus intuitiv.
 

descoperă tehnologiile

MATERIALE ALESE ATENT ȘI MĂIESTRIE

ARUNCĂ O PRIVIRE ÎN INTERIOR

Interiorul Mazda MX-30 este proiectat pentru a oferi o experiență de condus confortabilă pentru toți, concentrându-se pe experiența de a fi împreună. Consola suspendată și materialele de înaltă calitate sunt proiectate pentru a asigura confort de lungă durată și eleganță.

descoperă interiorul
EXPERIENȚA CONDUSULUI ELECTRIFICAT

O ADEVĂRATĂ MAZDA

Mazda MX-30 este pătrunsă de spiritul Jinba-Ittai. De exemplu, G-Vectoring Control Plus electric proiectat special asigură direcția precisă și sensibilă, în timp ce distribuția greutății de aproape 50:50 asigură stabilitate în curbe.

ELECTRIC PE TERMEN LUNG

BATERIE CU GARANȚIE DE 8 ANI

Mazda MX-30 oferă o experiență de condus electric cu fiabilitate pe termen lung. Cu o garanție completă de 8 ani sau 160.000 km pentru baterie, acum te poți bucura fără griji de noul tău model electric Mazda.
 

ediție aniversară
reduceri
Facilitatea fiscală pentru vehiculele pur electrice
parc auto
Impozitarea redusă a parcurilor auto
CĂUTARE DEALER
Găsește dealerul personal pentru noul vehicul electric Mazda