CREAT PENTRU ȘOFERI DINAMICI

2024 MAZDA3 HATCHBACK

UN DESIGN REMARCABIL CARE ÎȚI MIȘCĂ SPIRITUL

Mazda3 Hatchback îți trezește toate simțurile - de la curbele fluide și liniile senzuale ale caroseriei sale aerodinamice până la interiorul rafinat. Pe șosea, senzația sa de condus sportiv îi va cuceri chiar și pe cei mai pretențioși șoferi.

O OPERĂ DE ARTĂ PE ROȚI

Mazda3 Hatchback 2024 este o adevărată operă de artă, concepută pentru a stârni bucurie și entuziasm în orice situație. Este o capodoperă a designului japonez elegant, cu curbe atrăgătoare care oglindesc în mod jucăuș mediul înconjurător.

Test drive

CONECTIVITATE

Madza3 din 2024 introduce funcții îmbunătățite de conectivitate și infotainment. Utilizați aplicațiile preferate cu Apple CarPlay® wireless sau Android Auto™ wireless. Acum, afișajul head-up poate afișa și indicații de la o aplicație de navigație de pe telefon.

BUCURIE PURĂ PE DRUM

Mazda3 Hatchback transformă condusul zilnic într-o experiență antrenantă. Poți conta pe performanțe remarcabile datorită celor mai recente motoare Skyactiv cu tehnologie M Hybrid, împreună cu o economie de combustibil excelentă și o reacție fantastică.

Test drive

MAZDA3 2024 TE AȘTEAPTĂ

Sunteți gata să comandați sau să obțineți mai multe detalii despre finanțare? Haideți să calculăm cea mai bună ofertă pentru dumneavoastră și să facem un pas mai aproape de a deveni proprietarul unei noi Mazda.

SOLICITAȚI O OFERTĂ

EXTERIOR CAPTIVANT

Mazda3 2024 prezintă frumusețea designului japonez sofisticat și elegant. Curbele rafinate și suprafețele lucioase se joacă cu lumina și reflectă împrejurimile într-un mod intrigant.

FORMĂ UNICĂ

Contururile fluide creează reflexii care se desfășoară de-a lungul părții laterale a caroseriei în timp ce conduci, ceea ce face ca Mazda3 Hatchback 2024 să iasă în evidență oriunde ai merge.

DESIGN FRUMOS AL LUMINII SPATE

Semnalizatorul Kodo este o caracteristică distinctivă a farurilor spate Mazda, care pornește la putere maximă și apoi se estompează în impulsuri secvențiale, evocând o bătaie de inimă.

CORP ELEGANT

CULORI DINAMICE

Tehnologia noastră inovatoare de vopsire Takuminuri creează un finisaj care arată și se simte ca și cum ar fi fost pictat manual de către artizani, accentuând o expresie dinamică a designului Kodo. Alegeți dintr-o gamă de culori uimitoare și dinamice, cum ar fi noul Ceramic Metallic.

EDIȚIA HOMURA

Homura, sau "foc" în japoneză, face o impresie deosebit de luminoasă. Pachetul impresionant de dotări și gama de detalii de design captivante oferă o experiență de condus elegantă, confortabilă și mereu incitantă.

DESCOPERĂ MAI MULT

EDIȚIA NAGISA

Realizată la perfecție, Mazda3 Nagisa 2024 Mazda3 Nagisa oferă o nouă estetică "retro-modernă" fermecătoare, cu un interior cu accente de negru și teracotă, care se potrivește de minune cu un finisaj Zircon Sand Metallic. Echipamentele sale generoase asigură experiențe de condus luxoase, centrate pe om.

DESCOPERĂ MAI MULT

DESCOPERĂ NOTELE

PRIME-LINE

Prime Line ridică ștacheta la un nivel ridicat, cu dotări atractive disponibile în întreaga gamă, inclusiv sistemul Mazda M Hybrid, head-up display color și capacități excepționale de infotainment cu Apple CarPlay® wireless și Android Auto™ wireless.

Exclusive-Line

Exclusive-Line oferă o notă suplimentară de eleganță și confort cu jante din aliaj gri de 18", senzori de parcare față, scaune față încălzite, climatizare pe două zone, acces fără cheie și încărcare wireless Qi.

HOMURA

Homura vă aprinde pasiunea cu detalii interesante care îi sporesc designul sofisticat, cum ar fi geamurile de confidențialitate, jantele din aliaj negru de 18", interiorul negru cu cusături roșii și oglinzile exterioare negre.

NAGISA

NAGISA


Ediția luxoasă Nagisa oferă un amestec distinctiv de îndemânare sportivă și farmec retro. Îmbrăcat într-un surprinzător Zircon Sand Metallic, designul său este îmbogățit și mai mult cu accente de teracotă în interior, creând o experiență de condus cu adevărat unică.

RELAXAȚI-VĂ ÎN INTERIORUL RAFINAT

Maeștrii noștri artizani au creat un interior care întruchipează perfect estetica și măiestria japoneză, fidel filozofiei "mai puțin înseamnă mai mult". O plăcere atât pentru șoferi, cât și pentru pasageri, interiorul modelului Mazda3 Hatchback 2024 oferă o combinație unică de confort și eleganță.

TEHNOLOGIE ȘI
SIGURANȚĂ

Mazda3 2024 oferă două motoare e-Skyactiv G, precum și revoluționarul e-Skyactiv X, care folosește tehnologia unică Mazda pentru a duce experiența ta de condus la un alt nivel. Toate motoarele sunt echipate cu sistemul Mazda M Hybrid pentru a oferi o economie de combustibil și performanțe excelente.

test drive
FRÂNAREA AUTOMATĂ DE URGENȚĂ

Hardware-ul sistemului de frânare automată de urgență a fost actualizat pentru a îmbunătăți specificațiile de detectare pentru o mai mare siguranță și performanță, chiar și pe timp de noapte, asigurând, de asemenea, o mai bună detectare a pietonilor și a bicicliștilor.

RECUNOAȘTEREA SEMNELOR

Sistemul Intelligent Speed Assist (ISA) recunoaște semnele de circulație mai precis ca niciodată pentru a furniza informații fiabile, cum ar fi limitele de viteză, sistemului de navigație și afișajului head-up.

CROAZIERĂ ȘI ASISTENȚĂ PENTRU TRAFIC

Sistemul Cruising & Traffic Support (CTS) ajută la prevenirea oboselii, reducând monotonia traficului cu opriri și plecări, cu ajutorul direcției automate care se adaptează la fiecare situație, împreună cu asistență la accelerație și frânare.

ALERTĂ DE DISTRAGERE A ATENȚIEI LA VOLAN

Sistemul de monitorizare a șoferului oferă alerte sonore în cazul în care vă abateți de la drum, ajutându-vă să rămâneți concentrat pentru un condus mai sigur și mai confortabil.

MAZDA3 SEDAN 2024

Cu profilul său larg și coborât, modelul 2024 Madza3 Sedan oferă un aspect mai clasic, dar cu aceleași performanțe interesante și cu aceeași dedicare față de estetica japoneză și măiestria impecabilă.

VIZITAȚI SHOWROOM-UL

RĂMÂNEȚI ÎN CONTACT CU MAZDA3 2024

Descoperiți mai multe despre Mazda3 Hatchback 2024. Experimentați singur mașina în cadrul unui test drive sau răsfoiți broșurile noastre.

Toate specificaţiile şi modelele prezentate pot varia şi pot să nu fie disponibile în Republica Moldova. Culorile și unele elemente de exterior și/sau interior pot fi diferite pe ecran față de modelul din realitate, si modele pot fi echipate cu accesorii optionale.

Toate masinile Mazda  vin cu o garantie de 6 ani sau 150 000 km.

Preţurile comunicate sunt preturi recomandate si nu includ TVA.