CONCEPUT PENTRU ȘOFERI

MAZDA3 SEDAN 2024

TOVARĂȘUL TĂU DE CONDUS ELEGANT

Clasica și sofisticata Mazda3 Sedan iese în evidență din mulțime, cu curbe unice care reflectă lumina pe suprafața mașinii, creând forme complexe și intrigante. Superba măiestrie japoneză vă asigură că vă simțiți în largul dumneavoastră în interiorul unui habitaclu care vă oferă tot ceea ce aveți nevoie pentru o experiență de condus excepțională.

O OPERĂ DE ARTĂ PE ROȚI

Mazda3 Sedan 2024 este o piesă de rezistență a designului japonez elegant, cu curbe senzuale care oglindesc în mod jucăuș mediul înconjurător. O adevărată operă de artă, estetica japoneză meticuloasă și performanțele receptive vor stârni bucurie și entuziasm oriunde veți călători.

Тест-драйв

CONECTIVITATE

Madza3 din 2024 introduce caracteristici îmbunătățite de conectivitate și infotainment. Utilizați aplicațiile preferate cu Apple CarPlay® wireless sau Android Auto™ wireless. Acum, afișajul head-up poate afișa și indicații de la o aplicație de navigație de pe telefon.

BUCURIA PURĂ DE A CONDUCE

Transformă-ți condusul de zi cu zi într-o experiență antrenantă cu Mazda3 Sedan. Mulțumită celor mai recente motoare Skyactiv cu tehnologie M Hybrid, vă puteți baza pe performanțe remarcabile, alături de o economie de combustibil excelentă și o reacție fantastică.

Test drive

MAZDA3 2024 TE AȘTEAPTĂ

Sunteți gata să comandați sau să obțineți mai multe detalii despre finanțare? Haideți să calculăm cea mai bună ofertă pentru dumneavoastră și să facem un pas mai aproape de a deveni proprietarul unei noi Mazda.

SOLICITAȚI O OFERTĂ

EXTERIOR CAPTIVANT

Frumusețea și sofisticarea designului japonez strălucește în eleganta Mazda3 Sedan 2024. Curbele rafinate și suprafețele lucioase se joacă cu lumina și reflectă împrejurimile într-un mod intrigant.

FORMĂ UNICĂ

Reflecții captivante curg de-a lungul contururilor mașinii în timp ce conduceți, asigurându-vă că Mazda3 Sedan 2024 iese în evidență oriunde ați merge.

DESIGN FRUMOS AL LUMINII SPATE

Pornind de la putere maximă și apoi dispărând în impulsuri secvențiale, semnalizatorul Kodo este evocator al unei bătăi de inimă și al funcției distinctive a farurilor spate Mazda.

CORP ELEGANT

CULORI DE CAROSERIE DINAMICE

Finisajul unei Mazda este întotdeauna uimitor datorită tehnologiei noastre inovatoare de vopsire, care accentuează frumos designul dinamic Kodo. Alegeți dintr-o gamă de culori vibrante, cum ar fi noul nostru Ceramic Metallic.

DESCOPERĂ NOTELE

PRIME-LINE

Linia Prime Line ridică ștacheta la un nivel ridicat, cu dotări atractive disponibile în întreaga gamă, cum ar fi sistemul nostru Mazda M Hybrid, head-up display color și capacități excelente de infotainment prin Apple CarPlay®² fără fir și Android Auto™² fără fir.

Exclusive Line

Exclusive Line oferă o notă suplimentară de eleganță și confort cu jante din aliaj de 18" argintii, senzori de parcare față, scaune față încălzite, climatizare pe două zone, acces inteligent fără cheie și încărcare wireless Qi.

RELAXAȚI-VĂ ÎN INTERIORUL RAFINAT

Fidel filozofiei "mai puțin înseamnă mai mult", maeștrii noștri artizani au creat un interior care întruchipează perfect estetica japoneză și măiestria expertă. Acest lucru face ca habitaclul modelului Mazda3 Sedan 2024 să fie o plăcere pentru șoferi și pasageri deopotrivă, oferind o combinație unică de confort și eleganță.

PERFORMANȚĂ RAFINATĂ

Indiferent de motorizarea pe care o alegeți, toate motoarele sunt echipate cu sistemul Mazda M Hybrid pentru a oferi o economie de combustibil și performanțe excelente. Alegeți dintre cele două motoare e-Skyactiv G sau revoluționarul e-Skyactiv X, care folosește tehnologia unică Mazda pentru a vă duce experiența de condus la un alt nivel.

TEST DRIVE

FRÂNAREA AUTOMATĂ DE URGENȚĂ

Hardware-ul sistemului de frânare automată de urgență a fost actualizat pentru a îmbunătăți specificațiile de detectare pentru o mai mare siguranță și performanță, chiar și pe timp de noapte, asigurând, de asemenea, o mai bună detectare a pietonilor și a bicicliștilor.

RECUNOAȘTEREA SEMNELOR

Sistemul Intelligent Speed Assist (ISA) recunoaște semnele de circulație mai precis ca niciodată pentru a furniza informații fiabile, cum ar fi limitele de viteză, sistemului de navigație și afișajului head-up.

CROAZIERĂ ȘI ASISTENȚĂ PENTRU TRAFIC

Sistemul Cruising & Traffic Support (CTS) ajută la prevenirea oboselii, reducând monotonia traficului cu opriri și plecări, de exemplu, cu ajutorul direcției automate care se adaptează la fiecare situație, împreună cu asistența la accelerare și frânare.

ALERTĂ DE DISTRAGERE A ATENȚIEI LA VOLAN

Sistemul de monitorizare a șoferului oferă alerte sonore în cazul în care vă abateți de la drum, ajutându-vă să rămâneți concentrat pentru un condus mai sigur și mai confortabil.

MAZDA3 HATCHBACK DIN 2024

Cu profilul său dinamic și modern, Madza3 Hatchback 2024 evocă un sentiment de viteză cu o linie de acoperiș elegantă și un design posterior captivant. Bineînțeles, puteți conta pe aceleași performanțe incitante, pe frumoasa estetică japoneză și pe măiestria impecabilă ca la sedan.

DESCOPERIȚI MAZDA3 HATCHBACK

RĂMÂNEȚI ÎN CONTACT CU MAZDA3 2024

Descoperiți mai multe despre Mazda3 Saloon 2024. Experimentați singur mașina în cadrul unui test drive sau răsfoiți broșurile noastre.

Toate specificaţiile şi modelele prezentate pot varia şi pot să nu fie disponibile în Republica Moldova. Culorile și unele elemente de exterior și/sau interior pot fi diferite pe ecran față de modelul din realitate, si modele pot fi echipate cu accesorii optionale.

Toate masinile Mazda  vin cu o garantie de 6 ani sau 150 000 km.

Preţurile comunicate sunt preturi recomandate si nu includ TVA.