garanție

GARANȚIA MAZDA, UN PARTEN­ER DE ÎN­CRE­DERE

Garanție pentru vehicule noi și second-hand și garanții extinse cu gama noastră cuprinzătoare de servicii. Te poți relaxa și bucura de călătorie, știind că suntem alături de tine. În caz de accident, Mazda Europe Service te va ajuta să pleci din nou la drum în peste 30 de țări din Europa.

DESCOPERĂ GAMA NOASTRĂ CUPRINZĂTOARE DE SERVICII

GARANȚIE PENTRU VEHICUL NOU MAZDA

Suntem încrezători în calitatea noastră extraordinară. Și am dori să împărtășim încrederea noastră cu tine. De fapt, atât de încrezători, încât vehiculele noastre sunt acoperite cu garanție extinsă. Pentru orice eventualitate. Se pot întâmpla greșeli, suntem oameni până la urmă. Cum le corectăm e ceea ce contează.

 

VEHICULE NOI - IMAGINE DE ANSAMBLU GARANȚIE

garanție pentru vehicul nou mazda

Garanția pentru vehicul nou Mazda este de 3 ani sau 100.000 km, oricare intervine mai întâi. În timpul perioadei de garanție, poți trimite o solicitare de reparare a defectelor de fabricație și material. 

garanție pentru vopsea și garanție pentru coroziune

Garanția pentru vopsea și coroziune acoperă vehiculul timp de 3 ani, indiferent de kilometraj. Orice defecte de vopsea cauzate în timpul procesului de fabricație vor fi reparate de un partener de service Mazda autorizat în orice moment în perioada respectivă de 3 ani.

garanție pentru caroserie mazda

Garanția pentru caroserie Mazda acoperă caroseria împotriva coroziunii timp de 12 ani, indiferent de kilometraj.

accesorii originale Mazda

Accesoriile originale Mazda achiziționate împreună cu un vehicul nou sunt acoperite până la sfârșitul garanției pentru vehicul nou (3 ani sau 100.000 km, oricare intervine mai întâi).

LA DRUM ÎN 30 DE ȚĂRI

MAZDA EUROPE SERVICE

Defecțiunile, accidentele, furtul pot afecta plăcerea condusului. Dar chiar și atunci, mai ales atunci, suntem alături de tine. Mazda Europe Service te va ajuta să pleci din nou la drum în peste 30 de țări din Europa*. 

AFLĂ MAI MULTE

1Mazda Moldova își rezervă dreptul de efectua modificări la nivelul prețurilor, specificațiilor și echipamentelor datorită dezvoltării constante a produselor sale.
Toate datele prezentate sunt neangajante și sub rezerva greșelilor de tipar.