UN NOU FLAM RECE

MAZDA6 HOMURA

APRINDEȚI-VĂ PASIUNEA

Cuvântul "Homura" în japoneză înseamnă "foc" sau "flacără". Ca o expresie unică a designului nostru premiat Kodo, Mazda6 Homura exprimă un sentiment controlat de energie. Designul său inconfundabil de elegant impresionează cu accente negre la exterior, combinate cu noi atingeri rafinate la interior, pentru a vă aprinde pasiunea - pentru condus.

 

CERE O OFERTĂ
OGLINZI LATERALE NEGRE

Capacele exclusive ale oglinzilor laterale negre completează elegant noua caroserie Gri Polymetal.

JANTE NEGRE DE 19”

Jantele din aliaj negre de 19” ediție specială conferă un sentiment de putere și vitalitate.

FO­CUL DIN IN­TE­RIOR

Interiorul cu tematică roșie și neagră este finisat cu o atenție meticuloasă la detalii, proiectat cu precizia mâinilor umane de către artizanii noștri japonezi. Rezultatul este un sentiment de confort superior și eleganță – cu o scânteie de pasiune – adăugând o notă de emoție rafinată fiecărei călătorii.

CUSĂTURI NEGRE

Cusăturile nege îndrăznețe de pe consola centrală și cotieră sporesc senzația de lux finisat manual.

SCAUNE CU TAPIȚERIE DIN PIELE ROȘIE

Tonurile de un roșu închis și pielea moale evocă un sentiment de lux și căldură, creând o legătură și mai profundă între tine și mașină.

CUSĂTURI ROȘII

Cusăturile de un roșu intens de pe elementele cheie ale habitaclului, cum ar fi panourile ușilor și tabloul de bord, adaugă o notă de vitalitate și energie.

PANOURI FAGURE

Panourile decorative negre, cu textură de fagure, sunt încă o notă de măiestrie de precizie, adăugând o eleganță generală și o ambianță stilată habitaclului.

REALIZEAZĂ O CONEXIUNE MAI PUTERNICĂ CU MAZDA6

Ești curios să afli mai multe? Iată câteva dintre modalitățile prin care poți obține o imagine și mai bună a ceea ce face Mazda6 Combi atât de specială.