LEGENDA CONTINUĂ

MAZDA MX-5 EDIȚIE SPECIALĂ 2023

EDIȚIILE SPECIALE MAZDA MX-5 DIN 2023

Combinații de culori perfecte pentru a evidenția aceste curbe uimitoare. În acest an, Mazda MX-5 RF 2023 este disponibilă nu doar în una, ci în două ediții speciale: Kizari și Kizuna. Cu combinații de culori izbitoare, interioare din piele nappa și dotări interesante, aceste ediții speciale vor continua să ofere experiențe unice în anii următori.

SOLICITAȚI O OFERTĂ

DESCOPERIȚI DOUĂ NOI EDIȚII SPECIALE

THE 2023 MAZDA MX-5 RF KAZARI

Ediția specială Mazda MX-5 RF Kazari 2023 dispune de un interior cald și primitor, cu scaune din piele Nappa Terracotta, care se asortează perfect cu hard top-ul negru. Combinată cu noul exterior Zircon Sand, această ediție specială este la fel de elegantă pe cât este de sportivă.

UN INTERIOR CARE INSPIRĂ

INTRĂ ÎNĂUNTRU ȘI VEI DORI SĂ RĂMÂI O VREME.

Mazda MX-5 RF Kizari 2023 te întâmpină la interior cu accente elegante și cu frumoasele scaune din piele Nappa Terracotta cu cusături meticuloase, realizate manual. În habitaclul cu șofer, totul este la îndemână, ceea ce vă pune în control deplin.

MOMENTE SPECIALE

PIELE NAPPA MARO

Mazda MX-5 RF Kizari 2023 Mazda MX-5 RF Kizari 2023 oferă un interior neted și elegant din piele Nappa maro cu cusături elegante. Culoarea liniștitoare te pune în largul tău chiar și în cele mai interesante drumuri.

BLACK HARD TOP

Hard top-ul negru complet automat arată foarte bine și oferă o izolație termică și acustică suplimentară, creând o decapotabilă care este o plăcere de condus în orice moment al anului.

THE 2023 MAZDA MX-5 RF KIZUNA

Luați loc în interiorul ediției 2023 Mazda MX-5 RF Kizuna și vă veți simți imediat ca acasă, în atmosfera deschisă și aerisită creată, în parte, de frumoasele scaune din piele Nappa albă. Exteriorul elegant, în culoarea Machine Grey, prezintă un hard top negru care oferă o izolație acustică și termică suplimentară.

E ÎN REGULĂ SĂ TE HOLBEZI

UN LOOK CARE CAPTIVEAZĂ CULORI BOGATE ȘI CONTURURI FRUMOASE

Cristalul Deep Blue Crystal evidențiază forma elegantă a modelului MAZDA MX-5 RF 2023 în detalii vii și atrăgătoare. Iar când pășești în interior, ești întâmpinat de scaunele din piele Nappa Pure White Nappa netede la atingere și de un interior asortat care oferă o senzație de deschidere și aerisire și creează un contrast interesant cu exteriorul bogat.

MOMENTE SPECIALE

PIELE NAPPA ALBĂ

Scaunele din piele Nappa albă creează o atmosferă de înaltă calitate și sporesc senzația de deschidere și aerisire a habitaclului.

BLACK HARD TOP

Acest hard top negru este complet automat, elegant și oferă o izolație termică și acustică suplimentară, ceea ce face ca Mazda MX-5 RF 2023 să fie o plăcere de condus indiferent de vreme.

PERFORMANȚE DE CONDUCERE ÎMBUNĂTĂȚITE

ake full advantage of our latest performance enhancing and safety boosting technologies. You benefit from new sensor and camera technology that enables features like our Lane-Keep Assist, Smart City Brake Support and our Driver Attention Alert that warns of driver fatigue.

REZERVAȚI UN TEST DRIVE

RĂMÂI CONECTAT CU MAZDA MX-5 RF

Descoperă mai multe despre Mazda MX-5 RF. Fă un test drive sau citește broșurile noastre.