MAȘINI PROTOTIP ROADSTER

MX-5 SPEEDSTER/MX-5 SPYDER

PER­FORM­ANȚĂ CU STIL

Inspirate de modelele clasice combinate cu un design inovator, Mazda MX-5 Speedster și Mazda MX-5 Spyder exprimă potențialul sportiv al Designului KODO. Premiate la show-ul SEMA 2015 din Las Vegas, ambele prototipuri de mașini sport au demonstrat angajamentul nostru față de mașinile ușoare care oferă plăcere la volan și condusul în aer liber. Ascunsă în mod inteligent în aceste mașini uimitoare este o gamă impresionantă de tehnologii Skyactiv.

LIMBAJUL DE DESIGN MX-5 SPEED­STER/SPY­DER

MX-5 Spyder de culoare Mercury Silver atrage cu siguranță privirile și accelerează bătăile inimii cu capota „bikini”, masca de admisie a aerului și jantele speciale de 17” cu 10 spițe, precum și un interior retro din piele naturală. Modelul Spyder cu greutate foarte redusă transmite potențialul său puternic, cu jante de 16” extrem de ușoare, uși și scaune din fibră de carbon, cu un finisaj senzațional de culoare Blue Ether. Ambele concepte exprimă stil cu confort și sofisticare.

MAZDA MX-5 RF

TREZEȘTE ȘOFERUL DIN TINE

Plăcerea condusului în aer liber este redefinită de Mazda MX-5 RF, cu liniile sale elegante de coupe și sistemul automat al acoperișului, complet retractabil în 13 secunde. Este combinația ideală între condusul cu acoperișul închis și condusul cu acoperișul deschis.

EXPLOREAZĂ
URMĂTOAREA GENERAȚIE DE DESIGN

Pune în practică ideile de mâine

skyactiv-x

Viitorul motoarelor