ALEGE-ȚI NOTA

MAZDA2 2023

Center-Line


Centre-Line vă asigură confortul în timp ce navigați prin jungla urbană, datorită aerului condiționat, sistemului de divertisment hands-free cu Apple CarPlay® fără fir și Android Auto™ cu fir, volanului îmbrăcat în piele și multor alte elemente atractive.

RELAXAȚI-VĂ ȘI BUCURAȚI-VĂ DE DRUM

INTERIOR ATRACTIV

În interiorul atractiv al Mazda2 2023, totul este poziționat intuitiv pentru un efort minim, astfel încât să vă puteți relaxa și să vă bucurați de condus. 

APPLE CARPLAY® ȘI ANDROID AUTO™

RĂMÂNEȚI CONECTAT

Fiecare nivel de echipare, de la Centre-Line în sus, este echipat cu cele mai noi tehnologii de conectivitate în materie de infotainment, datorită sistemului wireless Apple CarPlay® și Android Auto™ cu fir, astfel încât puteți naviga și utiliza aplicațiile preferate de pe smartphone direct pe ecranul tactil.

Exclusive-Line


Relaxați-vă în habitaclul elegant, cu geamuri spate și laterale fumurii, în timp ce vă bucurați de aplicațiile preferate de pe smartphone cu Apple CarPlay® fără fir și Android Auto™ cu fir pe ecranul tactil de 20,3 cm. Pe lângă avertizarea de părăsire a benzii de rulare, Exclusive-Line dispune de tehnologii de siguranță îmbunătățite, precum Advanced Smart City Brake Support și senzori de parcare spate.

LASĂ CHEIA ÎN BUZUNAR

INTRARE INTELIGENTĂ FĂRĂ CHEIE

Sistemul Smart Keyless Entry înseamnă că, dacă aveți cheia în buzunar, trebuie doar să atingeți mânerul ușii pentru a debloca mașina, iar aceasta se blochează automat atunci când plecați.

FĂRĂ SURPRIZE DIN SPATE

CAMERĂ DE LUAT VEDERI DIN SPATE

Când mergeți cu spatele, camera de marșarier se asigură că puteți vedea clar orice obstacol din spatele dumneavoastră. 

HOMURA

Ediția Homura a 2023 Mazda2 oferă toate caracteristicile Centre-Line într-un pachet extra sportiv. Cu o schemă de culori roșu și negru pentru a crea un aspect dinamic, această ediție specială va crea cu siguranță o impresie puternică oriunde ai merge, garantându-ți, în același timp, siguranța cu ajutorul elementelor suplimentare, cum ar fi asistentul avansat de frânare inteligent pentru oraș și senzorii de parcare spate.

JANTE NEGRE DIN ALIAJ DE 16”

DETALIU CARE STÂRNEȘTE EMOȚIE

Noile jante sport din aliaj negru de 16” pentru nivelul de echipare Homura creează un sentiment de putere și de vitalitate.

INTERIOR NEGRU CU CUSĂTURI ROȘII

INTERIOR IMPRESIONANT

Interiorul de culoare neagră radiază eleganță, în timp ce detaliile de culoare roșu aprins adaugă o notă de vitalitate și energie.

Homura AKA

Mazda2 Homura Aka 2023 Mazda2 Homura Aka ocupă prima poziție la capitolul stil, cu toate dotările Exclusive-Line și un aspect foarte sportiv datorită combinației de culori negru și roșu și a acoperișului negru exclusivist cu tentă neagră. O serie de dotări de nivel înalt îmbunătățesc fiecare condus, cum ar fi camera de mers înapoi și scaunele sportive cu o combinație de piele întoarsă și piele Granluxe..

FOLIE PENTRU ACOPERIȘ NEGRU

PENTRU UN EXTERIOR ARMONIOS

Acoperișul negru nuanțat de pe linia Homura Aka se potrivește de minune cu exteriorul, creând un contrast atractiv și un aspect minunat de armonios.

JANTE BLACKMETALLIC DE 16" CU PRELUCRĂRI MECANICE

DETALIU CARE STÂRNEȘTE EMOȚIE

Noile jante sportive de 16" BlackMetallic de 16", cu detalii prelucrate, oferă un nivel la fel de ridicat de rafinament și putere de inspirație.

RĂMÂNEȚI ÎN CONTACT CU MAZDA2

Descoperiți mai multe despre Mazda2 2023. Experimentați singur mașina cu un test drive sau răsfoiți broșurile noastre.