ALEGE-ȚI NOTA

MAZDA2 2023

Prime-Line


Mazda2 Prime-Line vă oferă tehnologii de siguranță avansate, precum G-Vectoring Control Plus Driving Dynamics Control sau Hill Launch Assist, pentru a vă menține în siguranță și sub control pe orice drum. Dotările suplimentare, precum ecranul color de 8'', farurile cu LED sau închiderea centralizată cu telecomandă pentru blocarea și deblocarea Mazda2, oferă un plus de confort.

CONECTIVITATE EXCELENTĂ

AFIȘAJ COLOR DE 8''

Mazda2 este dotată cu un ecran multi-informații de 8'' cu computer de bord cu Android Auto™ și Apple CarPlay® pentru acces ușor la muzica și aplicațiile tale preferate. De asemenea, te vei bucura de un sunet excelent pe 6 difuzoare și de conectivitate ușoară datorită conexiunii AUX și a celor 2 porturi USB.

FARURI CU LEDURI CU SPĂLĂTOR

VIZIBILITATE EXCELENTĂ PE ORICE DRUM

Cu un unghi ascuțit, acestea creează un aspect izbitor și oferă o lumină strălucitoare chiar și pe cele mai întunecate drumuri. Echipat cu spălătoarele de faruri, puteți conduce cu încredere indiferent de condițiile meteo.

Center-Line


Centre-Line vă asigură confortul în timp ce navigați prin jungla urbană, datorită aerului condiționat, sistemului de divertisment hands-free cu Apple CarPlay® fără fir și Android Auto™ cu fir, volanului îmbrăcat în piele și multor alte elemente atractive.

RELAXAȚI-VĂ ȘI BUCURAȚI-VĂ DE DRUM

INTERIOR ATRACTIV

În interiorul atractiv al Mazda2 2023, totul este poziționat intuitiv pentru un efort minim, astfel încât să vă puteți relaxa și să vă bucurați de condus. 

APPLE CARPLAY® ȘI ANDROID AUTO™

RĂMÂNEȚI CONECTAT

Fiecare nivel de echipare, de la Centre-Line în sus, este echipat cu cele mai noi tehnologii de conectivitate în materie de infotainment, datorită sistemului wireless Apple CarPlay® și Android Auto™ cu fir, astfel încât puteți naviga și utiliza aplicațiile preferate de pe smartphone direct pe ecranul tactil.

Exclusive-Line


Relaxați-vă în habitaclul elegant, cu geamuri spate și laterale fumurii, în timp ce vă bucurați de aplicațiile preferate de pe smartphone cu Apple CarPlay® fără fir și Android Auto™ cu fir pe ecranul tactil de 20,3 cm. Pe lângă avertizarea de părăsire a benzii de rulare, Exclusive-Line dispune de tehnologii de siguranță îmbunătățite, precum Advanced Smart City Brake Support și senzori de parcare spate.

LASĂ CHEIA ÎN BUZUNAR

INTRARE INTELIGENTĂ FĂRĂ CHEIE

Sistemul Smart Keyless Entry înseamnă că, dacă aveți cheia în buzunar, trebuie doar să atingeți mânerul ușii pentru a debloca mașina, iar aceasta se blochează automat atunci când plecați.

FĂRĂ SURPRIZE DIN SPATE

CAMERĂ DE LUAT VEDERI DIN SPATE

Când mergeți cu spatele, camera de marșarier se asigură că puteți vedea clar orice obstacol din spatele dumneavoastră. 

Homura AKA

Mazda2 Homura Aka 2023 Mazda2 Homura Aka ocupă prima poziție la capitolul stil, cu toate dotările Exclusive-Line și un aspect foarte sportiv datorită combinației de culori negru și roșu și a acoperișului negru exclusivist cu tentă neagră. O serie de dotări de nivel înalt îmbunătățesc fiecare condus, cum ar fi camera de mers înapoi și scaunele sportive cu o combinație de piele întoarsă și piele Granluxe..

FOLIE PENTRU ACOPERIȘ NEGRU

PENTRU UN EXTERIOR ARMONIOS

Acoperișul negru nuanțat de pe linia Homura Aka se potrivește de minune cu exteriorul, creând un contrast atractiv și un aspect minunat de armonios.

JANTE BLACKMETALLIC DE 16" CU PRELUCRĂRI MECANICE

DETALIU CARE STÂRNEȘTE EMOȚIE

Noile jante sportive de 16" BlackMetallic de 16", cu detalii prelucrate, oferă un nivel la fel de ridicat de rafinament și putere de inspirație.

MAZDA2 2023

VEDEȚI SAU COMPARAȚI CARACTERISTICILE COMPLETE

VIEW SPECS

RĂMÂNEȚI ÎN CONTACT CU MAZDA2

Descoperiți mai multe despre Mazda2 2023. Experimentați singur mașina cu un test drive sau răsfoiți broșurile noastre.