DOUĂ EDIȚII, UN SPIRIT ÎNFLĂCĂRAT

MAZDA2 HOMURA ȘI HOMURA AKA 2023

FLACĂRA ARZĂTOARE A UNUI SPIRIT AGIL

Homura înseamnă flacără în japoneză. Edițiile Homura și Homura Aka ale modelului Mazda2 2023 au fost concepute pentru a evidenția sportivitatea inconfundabilă care arde în interiorul acestei mașini de oraș agile și plăcute de condus. Combinația de culori energice roșu și negru de pe exterior și din habitaclu reflectă spiritul său agil și ADN-ul atletic.

HOMURA

Mazda2 Homura 2023 este o ediție de clasă care evidențiază caracterul atletic al acestei mașini compacte și agile. Aceasta include multe dotări suplimentare, dar mai ales întruchipează spiritul agilității și al vitezei, simbolizat de accentele sale negre și roșii. Descoperiți mai multe

 

BUILD YOURS
HOMURA AKA

Mazda2 Homura Aka 2023 îți oferă toate plusurile într-un pachet inconfundabil de sportiv. În plus față de schema de culori roșu și negru impunătoare, această ediție dispune de un plafon negru și de scaune sport cu accente roșii în piele de căprioară & Granluxe. Descoperiți mai multe

 

BUILD YOURS

DESCOPERĂ MODELELE MAZDA2 HOMURA 2023

Homura

CONCEPUT PENTRU CONFORT

MAZDA2 HOMURA 2023

Proiectate pentru confort, ușurință și accesibilitate, caracteristici precum sistemul de acces fără cheie, camera video pentru marșarier, sistemul de asistență la menținerea benzii de rulare care include avertizare la părăsirea benzii de rulare și geamul de protecție din spate contribuie la o stare sporită de relaxare și încredere la volan.

INTERIOR ACTIV, DAR ELEGANT

Interiorul roșu și negru este finisat cu o atenție meticuloasă la detalii pentru care maeștrii noștri japonezi sunt atât de renumiți. Rezultatul este o senzație de confort și eleganță superioară - cu o scânteie de pasiune - adăugând o notă de emoție la fiecare condus.

UN EXTERIOR ÎNDRĂZNEȚ

De la prima vedere, Mazda2 Homura 2023 face o impresie îndrăzneață. Culorile exterioare uimitoare sunt toate completate de o gamă de accente exclusive de design premium, creând o prezență izbitoare, oriunde o conduceți.

 

CAPACE DE OGLINZI NEGRE

Eleganți și eleganți, capacele oglinzilor negre completează limbajul de design KODO, adăugând în același timp un aspect mai distins.


ARIPĂ SEMNĂTURĂ NEAGRĂ & ACCENTE ROȘII

În față, o aripă neagră cu un accent roșu creează o impresie sportivă, dar de înaltă clasă și amintește de accentul roșu din spate.


JANTE DIN ALIAJ NEGRU DE 16"

Aproape că aruncă scântei, jantele din aliaj negru de 16" sunt sportive și pline de putere și vitalitate.

HOMURA AKA

DAȚI FRÂU LIBER SPIRITULUI VOSTRU ATLETIC

MAZDA2 HOMURA 2023 AKA

Cu o sportivitate încorporată greu de găsit la mașinile compacte, Mazda2 Homura Aka 2023 este tonifiata în negru cu accente roșii care îi pun în evidență atletismul neîntrecut. Pachetul Homura Aka include dotări generoase, cum ar fi scaunele din piele de căprioară și Granluxe, împreună cu sistemul Smart Keyless Entry, camera video pentru marșarier și sistemul Lane Keep Assist care include avertizare la părăsirea benzii de rulare și geamuri de confidențialitate.

CONFORT INTERIOR AGIL

Când pășiți în interior, este clar că maeștrii noștri japonezi au proiectat interiorul elegant pentru a impresiona. Scaunele, cu piele de căprioară de înaltă calitate și piele Granluxe cu accente roșii, asigură o experiență de condus sportivă în poziția optimă. Vă veți bucura de un confort excelent pe tot parcursul anului, datorită încălzirii scaunelor și a volanului.

EX­TE­RIO­RUL ATLE­TIC IN­CON­FUN­DA­BIL

Exteriorul Mazda2 Homura Aka 2023 emană atletism, cu tonuri negre și accente roșii pe grila și bara de protecție spate, care garantează o impresie îndrăzneață și un aspect de încredere neînfricată. Acest aspect exclusivist cu designul Kodo caracteristic Mazda creează senzația de mișcare chiar și în timpul staționării.


FOLIE PENTRU ACOPERIȘ NEGRU

Acoperișul negru nuanțat se potrivește de minune cu exteriorul, creând un contrast atractiv și un aspect frumos și armonios.


BARA INFERIOARĂ NEAGRĂ ȘI ACCENTE ROȘII

În partea din spate, o bară neagră cu accent roșu creează o impresie sportivă, dar de înaltă clasă și amintește de accentul roșu de pe grila față.


JANTE NOI DIN ALIAJ NEGRU DE 16" + PRELUCRARE

Noile jante din aliaj negru de 16", cu detalii prelucrate exclusiv, creează o impresie elegantă și atletică, care îți va mișca spiritul chiar și atunci când stai pe loc

RĂMÂNEȚI ÎN CONTACT CU MAZDA2

Descoperiți mai multe despre Mazda2 2023. Experimentați singur mașina cu un test drive sau răsfoiți broșurile noastre.

Toate specificaţiile şi modelele prezentate pot varia şi pot să nu fie disponibile în Republica Moldova. Culorile și unele elemente de exterior și/sau interior pot fi diferite pe ecran față de modelul din realitate, si modele pot fi echipate cu accesorii optionale.

Toate masinile Mazda  vin cu o garantie de 6 ani sau 150 000 km.

Preţurile comunicate sunt preturi recomandate si nu includ TVA.

iPhone este o marcă comercială a Apple Inc. înregistrată în SUA și în alte țări. Apple CarPlay ® este o marcă comercială a Apple Inc.

©2018 Google LLC, utilizată cu permisiunea Google. Google și logo-ul Google sunt mărci comerciale înregistrate ale Google LLC. Android, Android Auto și alte mărci sunt mărci comerciale ale Google LLC.