DOUĂ DECENII DE PERFECȚIONARE

MAZDA6 EDIȚIA ANIVERSARĂ 20

20 DE ANI DE PASIUNE

Ediția aniversară 2023 Mazda6 20 ani sărbătorește cea mai elegantă expresie a noastră Jinba Ittai - unitatea dintre șofer și mașină. Interiorul rafinat al acestei ediții speciale vă întâmpină cu materiale de înaltă calitate, cum ar fi scaunele din piele nappa, alături de detalii fine, cum ar fi cusăturile bronzate de-a lungul panourilor interioare și al consolei centrale.

ASPECTE EXTERIOARE

În semn de omagiu pentru un model care a cucerit inimile fanilor Mazda timp de două decenii, ediția aniversară 2023 Mazda6 20th oferă un aspect și o senzație de semnătură cu opțiuni interesante pentru jante și culori exterioare.

 

EXTERIOR ALB-RODIU


Albul rodiu este un alb imaculat care exemplifică perfect minimalismul japonez și accentuează frumos curbele fluide ale Mazda6 2023.

 

JANTE DIN ALIAJ STRĂLUCITOARE


Jantele din aliaj strălucitor ale ediției aniversare 2023 Mazda6 20th anniversary edition creează o impresie elegantă atunci când conduceți sau staționați.

 

EXTERIOR ÎN ROȘU ARTIZANAL


Exteriorul Artisan Red este deopotrivă calm și incitant și se potrivește perfect cu personalitatea rafinată a modelului Mazda6 2023 20th Anniversary Edition.

PANOURI DECO NOI

Interiorul rafinat al ediției aniversare 20 prezintă panouri decorative realizate din materiale de înaltă calitate, care își vor păstra aspectul plăcut pentru mulți ani de acum încolo.

TAN STITCHING

Detaliile rafinate creează o impresie elegantă în interiorul ediției aniversare 20, cum ar fi cusăturile cafenii de pe panouri și consola centrală.

NU TAPIȚERIE DIN PIELE

Pentru a accentua și mai mult caracterul rafinat al ediției aniversare 20, panoul median și ornamentele ușilor sunt din piele Nu.

PERNĂ DE SCAUN ELEGANTĂ ȘI DE LUNGĂ DURATĂ

Pentru a asigura o calitate de lungă durată și o frumusețe durabilă, partea centrală a scaunelor este prevăzută cu perforații elegante și cu țesătura Leganu, un material nou care oferă o textură de înaltă calitate, precum pielea, cu o elasticitate excelentă.

PIELE NAPPA MARO

Scaunele din piele Nappa bronzată completează senzația de înaltă calitate a interiorului, asigurând o călătorie confortabilă în interiorul centrat pe șofer.

DESCOPERIȚI MAZDA6 HOMURA

Ediția specială Homura a modelului Mazda6 2023 creează o senzație de lux, cu o alegere rafinată de culori și dotări subtile care adaugă confort și un sentiment de eleganță matură.

VIZITAȚI PAGINA HOMURA

CREAȚI O LEGĂTURĂ MAI PUTERNICĂ CU MAZDA6

Sunteți curioși să descoperiți mai multe? Iată câteva dintre modalitățile prin care puteți să vă faceți o idee și mai clară despre ceea ce face Mazda6 Sedan atât de specială.

Toate specificaţiile şi modelele prezentate pot varia şi pot să nu fie disponibile în Republica Moldova. Culorile și unele elemente de exterior și/sau interior pot fi diferite pe ecran față de modelul din realitate, si modele pot fi echipate cu accesorii optionale.

Toate masinile Mazda  vin cu o garantie de 6 ani sau 150 000 km.

Preţurile comunicate sunt preturi recomandate si nu includ TVA.