ACCESORII

MAZDA6 WAGON

PER­SO­NA­LI­ZEAZ-O DUPĂ BU­NUL PLAC

Personalizează-ți propria Mazda6 2023! Alege dintr-o gamă largă de accesorii originale Mazda: Stil exterior, transport, siguranță, protecție și multe altele. Aceste mici retușuri suplimentare te ajută să-ți personalizezi mașina, pentru a o face cu adevărat potrivită pentru stilul tău de viață.

COLOREAZĂ-ȚI CHEIA

Capacele de cheie Mazda colorate te vor face să-ți dorești să conduci de fiecare dată când pui mâna pe cheie. Capacele de cheie sunt disponibile în 7 culori ale vehiculului și sunt vopsite prin aceleași metode exigente precum vehiculul. Capacele sunt ușor de înlocuit, așa că poți avea o cheie de culoare diferită pentru partenerul tău.

PLĂCUȚE DE PROTECȚIE ILUMINATE

Aceste plăcuțe de protecție iluminate adaugă un strat suplimentar de protecție, precum și un plus de bun venit, creând o legătură și mai strânsă între dumneavoastră și mașina dumneavoastră.

ACCESORIU PENTRU BICICLETE

Este posibil ca bicicleta dvs. să nu încapă în mașină, dar va încăpea deasupra cu ajutorul atașamentului pentru biciclete. În cazul în care aveți nevoie de mai mult spațiu, suportul de încărcare poate fi utilizat și cu alte atașamente.

SPOILER DE ACOPERIȘ SPATE

Acest spoiler de acoperiș distinctiv îmbunătățește liniile aerodinamice îndrăznețe ale Mazda6 Wagon, ajutând-o să iasă și mai mult în evidență.

CĂPTUȘEALĂ PORTBAGAJ

Protejați portbagajul mașinii dvs. de noroi, murdărie, zgârieturi și multe altele cu această căptușeală rezistentă și elegantă pentru portbagaj.

REALIZEAZĂ O CONEXIUNE MAI PUTERNICĂ CU MAZDA6

Ești curios să afli mai multe? Iată câteva dintre modalitățile prin care poți obține o imagine și mai bună a ceea ce face Mazda6 Combi atât de specială.