MAZDA6 WAGON

ALEGE NIVELUL DE ECHIPARE

Center-Line

Mazda6 Centre-Line oferă toate dotările din echiparea Prime-Line și un volan sport cu trei spițe îmbrăcat în piele, 2 porturi USB în cotiera centrală spate, oglinzi rabatabile electric în formă de aripă, portbagaje de acoperiș pe versiunea Wagon și multe altele.

VEDERE DIN TOATE PĂRȚILE

MONITOR CU AFIȘAJ LA 360

Monitorul 360° oferă o vedere clasică din toate părțile pe ecranul de 20,32 cm al sistemului Mazda Connect, dar și o vedere de la distanță pentru a vedea întreaga imagine.

UN SENTIMENT DE ELEGANȚĂ ȘI RAFINAMENT

VOLAN ÎMBRĂCAT ÎN PIELE

Volanul îmbrăcat în piele ca parte a echipării Centre-Line, care se integrează perfect în interiorul sofisticat al Mazda6, este acoperit cu piele moale la atingere.

Exclusive-Line

Mazda6 Exclusive-Line are o gamă largă de caracteristici care promit o experiență de conducere de primă clasă, fără a face compromisuri în ceea ce privește siguranța și confortul. Mazda6 Exclusive-Line vine cu toate dotările din echiparea Centre-Line, cu un volan încălzit și faruri cu LED în echiparea standard.

11 VORBITORI

SISTEM AUDIO BOSE®

Sistemul audio premium Bose® a fost subtil îmbunătățit pentru a oferi rezultate pur și simplu copleșitoare, cu un bas excelent și performanțe mai bune.

CONFORT PENTRU MÂINILE TALE

ÎNCĂLZIREA VOLANULUI

Mazda6 cu pachetul Exclusive-Line oferă o serie de caracteristici de confort. Ne-am gândit chiar și la mâinile tale. Încălzirea volanului te va ajuta să te bucuri de o călătorie complet relaxantă în zilele reci.

Homura

Bazat pe pachetul Excelusive-Line bogat echipat, modelul Homura include mai multe detalii exclusive la exterior, cum ar fi jantele negre din aliaj de aluminiu, oglinzile negre în formă de aripă și aripa distinctivă Dark Chrome. Interiorul impresionează prin pielea de culoare roșu burgundia (căptușeala centrală a scaunelor și pernele laterale acoperite cu piele).

UN GUST DE LUX

SCAUNE ÎMBRĂCATE ÎN PIELE ROȘIE

Scaunele elegante din piele roșie cu cusături încrucișate conferă interiorului un aspect luxos, de înaltă calitate și adaugă o notă de pasiune.

A VEDEA ȘI A FI VĂZUT

OGLINZI RETROVIZOARE NEGRE ÎN FORMĂ DE ARIPI

Oglinzile negre exclusive în formă de aripi lasă o impresie elegantă - ca element de design izbitor și ca o completare rafinată a culorii caroseriei Polymetal Gray.

Takumi

Artizanii japonezi (Takumi) au folosit detalii elegante, cum ar fi furnirul din lemn adevărat, interiorul din piele nappa neagră de înaltă calitate (panoul central al scaunelor și pernele laterale acoperite cu piele) și elemente de design exclusive pentru un aspect și o senzație premium.

GRILA FRONTALĂ TAKUMI

DETALII EXTERIOARE

Ediția specială Takumi include o grilă frontală unică și rafinată, într-o culoare exclusivistă Gunmetal, cu o ramă cromată.

INTERIOR ELEGANT

CONCEPUTE PENTRU CONFORT ȘI STIL

Urcați-vă la volan și bucurați-vă de un confort total în interiorul relaxant, unde vă puteți răsfăța cu elemente de design exclusiviste, cu materiale de înaltă calitate, cum ar fi pielea napa și finisajele din lemn. Până și ultimul detaliu din acest interior axat pe șofer emană o calitate impecabilă.

20th Anniversary

Urcați-vă la volan și bucurați-vă de un confort total în interiorul relaxant, unde vă puteți răsfăța cu elemente de design exclusiviste, cu materiale de înaltă calitate, cum ar fi pielea napa și finisajele din lemn. Până și ultimul detaliu din acest interior axat pe șofer emană o calitate impecabilă.

VERNISAJ ROȘU ARTIZANAL

DETALII EXTERIOARE

Artisan Red este numele unei nuanțe de caroserie grozave și incitante, care reprezintă perfect rafinamentul modelului Mazda6 2023 20th Anniversary Edition.

PIELE NAPA MARO DESCHIS

ELEMENTE REMARCABILE ALE INTERIORULUI

Pielea nappa maro deschis de pe tetiere și pernele scaunelor completează interiorul de înaltă calitate și contribuie la nivelul ridicat de confort la volan în acest interior axat pe șofer.

ACCESORII

Mazda dumneavoastră este o extensie a stilului dumneavoastră de viață, așa că faceți ca interiorul vehiculului dumneavoastră să fie unul personal. Găsește accesoriile care se potrivesc cel mai bine stilului tău de viață, de la plase de încărcare și pături până la covoare pentru toate anotimpurile.

DESCOPERĂ MAI MULT

REALIZEAZĂ O CONEXIUNE MAI PUTERNICĂ CU MAZDA6

Ești curios să afli mai multe? Iată câteva dintre modalitățile prin care poți obține o imagine și mai bună a ceea ce face Mazda6 Combi atât de specială.