CELE MAI IMPORTANTE ACCESORII

mazda cx-5 CRE­ATĂ PEN­TRU TINE

Simțiți-vă mai aproape de Mazda CX-5 cu accesoriile originale. Fie că este vorba despre componentele aerodinamice pentru față și spate, fie ornamentele de praguri iluminate, Accesorille Originale Mazda îți permit să îți personalizezi mașina în stilul tău propriu și o impresie de înaltă calitate până la ultimele detalii.

cele mai importante accesorii

grila din față a mazda cx-5

Neagră cu accente din argint satinat pentru a obține un design care conferă o senzație de calitate și rigiditate. Accentuează poziția stabilă a mașinii prin reducerea impresiei de înălțime.

 

ALTE INFORMAȚII INTERESANTE

Mazda CX-5 te va încânta cu o filozofie orientată către șofer, cu tehnologia Skyactiv îmbunătățită, evoluția constantă a designului Kodo sau ergonomie elegantă. Descoperă celelalte accesorii din galeria de mai jos și împrietenește-te și mai îndeaproape cu Mazda.

 

ornamente de praguri iluminate

Iluminează Mazda CX-5 cu aceste ornamente de praguri iluminate. Când se deschid portierele, privirile vor fi atrase de ornamentele de praguri iluminate.

bară de remorcare retractabilă

Când nu aveți nevoie de bara de remorcare, retrageți-o. Când reveniți la tractare, trebuie doar să o trageți și sunteți gata de tractare.

placă de capăt pentru bagaje

Două piese premium din oțel inoxidabil, care aduc lux în portbagajul tău. Placarea decorativă este o dovadă a atenției la detalii.

covoraș de protecție pentru portbagaj

Rezistent la intemperii și murdărie, căptușeala de protecție nu numai că vă protejează portbagajul, dar adaugă o notă suplimentară aspectului său datorită aspectului său elegant și logo-ului modern Mazda CX-5.

 

șine de acoperiș / cutie de transport

Ca și cireașa de pe tort, șinele de acoperiș din aluminiu completează aspectul Mazda CX-5. Dacă adaugi și barele transversale, ai cea mai eficientă modalitate de a transporta marfă suplimentară și de a păstra mașina pentru tine.

IN­FORM­AȚII SUPLI­MENT­ARE

Accesoriile noastre exclusive ți-au stimulat imaginația? Află mai multe despre opțiunile de personalizare Mazda cu un singur clic. De la catalogul de accesorii digitale la localizatorul de dealeri, sigur vei găsi toate informațiile de care ai nevoie.

 

Specificări și prețuri

Specificări și prețuri Mazda CX-5

LOCALIZEAZĂ UN DEALER

Găsește cel mai apropiat dealer Mazda

1Vehiculele prezentate pot să nu corespundă cu modelele destinate pieței moldovenești. Culorile și anumite caracteristici interioare și exterioare prezentate pot diferi de modelul real, iar vehiculele pot fi echipate cu opțiuni sau accesorii opționale.
Toate prețurile afișate sunt prețuri recomandate de Mazda Moldova, TVA inclus (20%) și Taxa specială pentru autovehicule pentru modelele fără opțiuni. Datorită complexității calculării impozitului special pe vehicule, pot apărea anumite discrepanțe, așadar cereți dealerului dvs. Mazda prețul exact al unui anumit model.