EMOȚIE FĂRĂ SFÂRȘIT

THE 2021 MAZDA MX-5 RF

AS­PECT ELE­GANT, SEN­ZA­ȚIE EXAL­TAN­TĂ

Mazda MX-5 este un roadster legendar, care revine într-o ediție împrospătată, cu opțiuni noi interesante. Ca expresie perfectă a eleganței sportive și a designului centrat pe șofer, Mazda MX-5 RF se simte ca o extensie a corpului tău – creând o unitate între șofer și mașină, astfel încât întotdeauna îți dorești mai mult.

CONFIGUREAZĂ-ȚI PROPRIA MAZDA
JINBA ITTAI – O LEGĂTURĂ DINAMICĂ

La Mazda, Jinba Ittai înseamnă comuniunea dintre șofer și mașină care provine din designul centrat pe șofer și suplețea care te fac să simți mașina ca pe o extensie a corpului.

DESCOPERĂ DESIGNUL KODO – SUFLETUL MIȘCĂRII

Abordarea noastră de design Kodo – Sufletul Mișcării surprinde spiritul mișcării și te ademenește să te urci la volanul cu proporții frumoase, linii fluide și contururi bine definite.

PREZENTARE: ALBASTRU DEEP CRYSTAL

Clară, vie și îndrăzneață: noua culoare Albastru Deep Crystal evidențiază forma elegantă a Mazda MX-5. Dar nu trebuie să ne crezi pe cuvânt: utilizează configuratorul nostru pentru a compara diferite culori și a decide singur.

JANTE DE 17”

Jantele elegante evidențiază spiritul energetic și proporțiile perfect echilibrate.

HARD TOP

13 secunde până la distracție: acoperișul hard top cu deschidere rapidă, complet automat, oferă izolație termică și fonică suplimentară pentru atmosferă plăcută pe tot parcursul anului.

LUMINI LED ELEGANTE

Luminile LED atractive creează un aspect nou, modern și oferă o vizibilitate excelentă.

PĂ­ȘEȘ­TE ÎN IN­TE­RIO­RUL MAZDA MX-5 RF

Intră pentru a explora interiorul: fă clic și trage pentru o vizualizare de 360° a interiorului.

PIELE NAPPA ÎNTR-O CULOARE NOUĂ: ALB PUR

Scaunele din piele albă fină îmbunătățesc senzația de calitate în habitaclul deschis, aerisit.

SPAȚIU PENTRU BAGAJE

Capacitatea de 127 litri a portbagajului face roadsterul sportiv mai practic.

POST DE CONDUS CENTRAT PE ȘOFER

Creat pentru confort: Totul la îndemână pentru a preveni oboseala și a reduce factorii perturbatori.

SIMTE MUZICA

SISTEM AUDIO BOSE®

În cooperare cu Bose, inginerii de sunet experimentați au realizat un sistem care satisface acustica unică a Mazda MX-5 RF. Sistemul audio Bose® oferă o experiență audio bogată și captivantă, care te pune în centrul muzicii. 

PLĂ­CE­REA SU­PRE­MĂ A CON­DU­SU­LUI
AMORTIZOARE BILSTEIN

Amortizoarele Bilstein duc Mazda MX-5 la următorul nivel cu un control ameliorat, o senzație de mașină de curse și aspectul sportiv al unei suspensii coborâte – toate fără a renunța la confortul șoferului.

TEHNOLOGIA SKYACTIV

Motoarele noastre Skyactiv puternice sunt mai dinamice ca oricând, oferind performanțe superioare, o eficiență excelentă a consumului de combustibil și răspunzând la exigențe stricte în materie de emisii.

I-ACTIVSENSE

Tehnologiile noastre de siguranță avansate i-Activsense îți oferă liniște sufletească cu o serie de caracteristici inovatoare, cum ar fi Asistentul de frânare inteligent pentru oraș și Sistemul de avertizare la depășirea benzii de rulare. Toate acestea, astfel încât să te poți așeza și să te bucuri pe deplin de plăcerea de a conduce.

ÎNDRĂGITĂ DE FANI ȘI EXPERȚI

Mazda MX-5 RF 2021 a câștigat nenumărate premii în cei 31 de ani de dominație în categoria roadster și continuă să câștige. În 2021, dar nu numai, Mazda MX-5 se autodepășește, entuziasmând șoferii din toată lumea prin accentul pus pe „greutate mai mică, putere mai mare”, combinat cu Designul Kodo și confortul surprinzător.

RĂMÂI CONECTAT CU MAZDA MX-5 RF

Mazda MX-5 RF 2021 are atât de multe de oferit: Accesează linkurile de mai jos, pentru a afla mai multe, pentru a explora numeroasele opțiuni sau – și mai bine – pentru a programa un test drive și pentru a discuta cu un dealer local.

DESCARCĂ BROȘURA

Vezi mai multe unghiuri superbe și obține toate detaliile aici.

DESCARCĂ BROȘURA