SERVICII

CU MAZDA RĂMÂI MOBIL. ÎNTOTDEAUNA ȘI ORIUNDE.

Fie că dorești pur și simplu să conduci alt model Mazda, a avut loc o defecțiune neașteptată sau ai nevoie de un vehicul alternativ pentru o călătorie de afaceri, îți garantăm mobilitate cu Mazda Mobil și Mazda Europe Service.

GRATIS PENTRU PRIMII 3 ANI

ACTUALIZARE HARTĂ ACTIVATĂ ÎN SERVICE

Sistemul de navigație MZD Connect îți permite să primești cea mai recentă hartă în vehiculul tău nou, asigurându-ne că vei găsi cele mai utile informații despre traseul pentru călătoria ta. În primii 3 ani, oferim acest serviciu gratuit.

AFLĂ MAI MULTE

DESCOPERĂ GAMA POSIBILITĂȚILOR PERSONALIZATE

GARANȚIE

Îți oferim opțiuni extinse din care să alegi, de la garanții pentru vehicule noi și de mâna a doua până la garanții extinse. Te poți relaxa, știind că vehiculul tău este protejat.

AFLĂ MAI MULTE

MAZDA EUROPE SERVICE

Uneori, nu toate merg conform planului. Dar chiar și atunci, în cazul în care călătoria ta este în pericol, de exemplu, din cauza unei defecțiuni improbabile sau a altor condiții adverse, venim la tine. Mazda Europe Service asigură mobilitatea ta*.  Și aceasta în peste 30 de țări europene cu ajutor rapid și complet.

LOCALIZEAZĂ UN DEALER

PLAN DE SERVICE MAZDA

Poți planifica lucrările de service din timp. Îți oferim un plan care acoperă pentru maximum cinci ani costul tuturor lucrărilor de întreținere și îți oferă siguranța costului. 

AFLĂ MAI MULTE

CUM POȚI CONTACTA MAZDA EUROPE SERVICE

În caz de incident: raportează defecțiunea imediat prin telefon la centrul de control al Mazda Europe Service*. Dacă dorești mai multe informații despre condițiile și avantajele garanției Mazda Europa Service (MES), poți contacta oricând dealerul tău Mazda.

GERMANIA (GRATUIT) (0800) 24 62 932

PESTE HOTARE (CU PLATĂ) +49 (89) 55 987 214

În funcție de spcificul pieței

* Duratele de încărcare bazate pe valori maxime medii și alte impacturi precum furnizor de energie, temperatură și alți factori.

Mențiuni legale la „Mazda Europe Service” - în funcție de descrierea serviciilor de pe piața locală