Interior premium cu noul sistem MZD Connect

Interiorul pare la fel de spatios si elegant precum clasa business a unui avion. Am acordat o aten?ie deosebita la design, materiale, ergonomie si inovatie de inalta clasa, inclusiv cu cel mai recent MZD Connect , sistemul nostru de conectivitate mobila, care iti permite sa te conectezi in siguranta la Facebook si Twitter prin intermediul smartphone-ului. Fiecare componenta noua se integreaza perfect in ambianta, de la pielea optionala „Pure White” la frana de parcare electrica (EPB) ce contribuie la parcari fara griji.

104-150 g/km

Emisii de CO2


3.9-6.4 l/100km

Consum de combustibil în regim combinat

Galerie

1

Am obținut un nivel și mai ridicat de calitate datorită coroborării designului cu finisajele detaliate de înaltă clasă. Rezultatul obținut este o senzație de armonie, spațiu și confort care te îmbie să conduci.

2

Afișajul Head Up Display este un dispozitiv cu tehnologie avansată poziționat la nivelul ochilor șoferului. Astfel, te vei putea concentra pe drum în timp ce beneficiezi de informații esențiale, precum viteza de deplasare și datele de navigație.

3

În zilele friguroase, primul nostru sistem de încălzire a scaunelor din spate oferă confortul și căldura de care au nevoie toți pasagerii.

4

Interiorul confortabil și ergonomic oferă un spațiu generos la cap și la picioare, atât pentru pasagerii din față, cât și pentru cei din spate. Scaunele pot fi îmbrăcate în material textil sau piele, fiind acum disponibilă o variantă de lux cu piele albă, nuanța „Pure White”.

Tehnologie inteligenta la bordul masinii

Noul sistem MZD Connect este cel mai avansat sistem lansat de noi pâna în prezent

Printr-o simpla atingere, ai acces la toata muzica ta si la toate mesajele cu ajutorul unui smartphone compatibil. Totul devine usor cu MZD Connect, sistemul nostru de conectivitate mobila. Mesajele SMS, precum si cele mai noi actualizari de pe Facebook si Twitter iti sunt citite de sistem, fara a-ti mai distrage atentia de la condus. Asculta-ti fisierele MP3 de pe telefonul mobil sau statiile de radio online preferate. Poti, de asemenea, sa te bucuri de muzica ta utilizand serviciul integrat de radio DAB sau sa-ti conectezi dispozitivele mobile prin USB sau Bluetooth®.

Ecranul tactil color de 7” si unitatea de comanda HMI asigura controlul intuitiv si lipsit de efort al sistemului MZD Connect, pentru ca tu sa te poti concentra la drum.

Frâna de parcare electrica (EPB)

Noua frana de parcare electrica (EPB) se activeaza si se dezactiveaza printr-o singura atingere la inceputul sau sfarsitul calatoriei. Pentru a activa sau dezactiva frana de mana, trebuie doar sa apesi un buton montat intre scaunele din fata. E un sistem sigur si ergonomic, acesta activand frana doar in momentul in care motorul este pornit si soferul apasa pedala de frana.

Ai nevoie de mai mult spațiu în spate?

Totul este mult mai facil grație sistemului flexibil de scaune

Galerie

1
2
3

Ce culoare îti place?